Sjukstuga på Hönseberget

Isac kaskadspyr här hemma för andra kvällen i rad (över hela badrummet dessutom) och jag försöker plugga till den muntliga tentan i statistik som är imorgon.. wihoo! Känns inte särskilt kul för någon utav oss faktiskt haha. Jag är dessutom rädd för att själv bli sjuk och Isac funderar hela tiden huruvida han ska sätta sig i bilen till Uppsala imorgon eller ej (han har tenta på torsdag). Livet var det ja!

Idag har jag annars hållit mig undan hemmet så mycket som möjligt – dels för att det är inte så mysigt att vara hemma när gubben är sjuk (vi har dock inte lyckats lista ut om det är matförgiftning eller magsjuka, men jag tippar på magsjuka då han har haft feber igår och idag..) och dels för att det har varit fullt fokus på plugg hela dagen! Elin hämtade mig vid kvart över åtta imorse och sen var vi i skolan med Sarah fram tills i alla fall halv tre. Vi försökte börja på rapporten som ska vara inlämnad på söndag, men det enda vi kunde tänka på var muntliga tentan imorgon, så det blev ingen rapport gjord haha. Vid halv tre åkte Elin och jag mot Uddevalla igen i alla fall och väl där så blev det pizza på Cyrano och sen te och kaffe till ett riktigt bra tentaförhör på Espresso House! Det gav väldigt mycket så jag är nöjd 🙂 Är dock nervös för att jag ändå inte kommer kunna fixa det imorgon (pga. glömska, men mest nervositet).. Usch, vill inte ens tänka på det! Måste, måste, måååste få godkänt!


Nåväl – nu ska jag ta tag i plugget en sista gång för ikväll och sen blir det att nanna! Önska mig lycka till inför imorgon, håll tummarna för att jag blir godkänd och att jag inte blir smittad av Isac, och så kan ni väl också hålla tummarna för att Isac la sin sista spya nyss och att han nu bara kommer att bli friskare! Tack ska ni ha 😉 Puss! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *