Still breathing

Fredag: skippade skolan pga. dålig kropp, under dagen blev det bättre och då passade jag på att städa och rensa lite. Fick även renskrivit min receptbok, rensat i ingrediensskåpet, ett annat skåp samt i vår present- och servettlåda. Göttans så bra det nu har blivit! Är galet nöjd! På eftermiddagen kom älsklingen iaf hem och då blev det mys, middag och sen kollade vi på Tarzan. Mys! Jag hann dock somna innan filmen blev klar så Isac stängde av den och väckte mig och sen la vi oss i sängen istället.. ^^

Lördag: sovmorgon och långfrulle och sen drog jag till stan för att fika med Hanna och Isac stannade hemma och pluggade. Väl hemma igen så var inte Isac hemma men till min stora förtjusning så hade han lämnat två meddelanden till mig på lite påhittiga ställen; det vill säga på toarullen och i toaletten! Haha, det är min älskling det! <3 När han kom hem igen så lagade han mat och sen käkade vi krubbet till resten av Tarzan-filmen. Avslutningsvis så blev det lite skumpa och popcorn till något på TV som vi inte ens kommer ihåg vad det kan ha varit haha (tror det var Captain America). Men älsklingen överraskade i alla fall med skumpa för någon vecka sedan som vi inte hade hunnit öppna, så det blev extra festligt i lördags 😉 Han är bäst den mannen <3

Söndag: sovmorgon och mysfrukost såklart och sen blev det en sväng ner till förrådet med svärmor för att rensa vårt förråd på hennes grejer – äntligen haha! Så nu är det alltså äntligen bara våra grejer däri! En nöjd och lycklig Alix kan nu börja göra ordning i förrådet preciiis som hon vill ha det! Weei! Efter rensandet så bjöd vi upp svärmor på kaffe på balkongen i några timmar och sen när hon gick så drog vi igång med käk! Dagen och kvällen avslutades med promenad och sen Dessertmästarna och Sveriges bästa på TV:n! Goe helgen!

Måndag: långdag i skolan med en massa föreläsningar som jag knappt hängde med på då jag var så seg.. Efter skolan kollade gubben och jag Grey’s på TV och sen tog vi en promenad. Myyys! Senare på kvällen hade vi ett stort möte angående framtiden och vår budget haha 😉 Tror Isac var lite trött på mig där ett tag, trots att han sa helt självmant att han tyckte att det var roligt ;)<3

Idag mötte jag upp Elin på Espresso House vid nio och där satt vi fram tills typ kvart över tolv. Det blev en härlig blandning av plugg och massa skvaller och snack haha! Tog mig till Willy’s efteråt för att handla en proteinmilkshake och sen blev det en liten tur till kontoret medan jag väntade på att pappa skulle köra mig. Andra halvan av dagen spenderades på Näl för att få dropp och sen tog jag bussen till stan där mamma hämtade upp mig för lite strosande och shoppande. Mamma köpte gardiner och två vaser, där den ena vasen var till mig! Bästa mammi <3 Jag själv fick köpt hörlurar och sen var det inte så mycket mer med det! 😉 Mamma följde med hem och väl hemma i lägenheten så satte vi oss på balkongen och bara tjötade/fikade/myste. Efter ett tag kom Isac hem från Götet så då gjorde han oss sällskap! Tillsammans ringde vi Åsa för att få reda på senaste nytt om Björn och deras sjukhusbesök angående hans fot och efter det så åkte mamma hem. Nu ligger jag i menssmärtor deluxe och har gjort det hela kvällen. VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN. FAN I MIN GATA VAD ONT DET GÖR.

Oinspirerande inlägg då jag både ville och inte ville skriva. Smärtan min gör fantasin kass och mitt sätt att skriva har jag verkligen inte lagt ner tid på idag. Orkar inteee! Nu blir det två alvedon (efter många om och men) och sen sängen! Puss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *