Time flies med goa människor och ett leende på läpparna!

Mr. Mister – Broken Wings

Hej och hå! Idag är det redan fredag igen, gud vad tiden går fort! Sedan förra veckan har det bara sagt swish verkligen! Under vardagarna har det i princip varje dag varit skola till hundra procent med olika grupparbeten, både labb ett och labb två. Båda är som tur är inskickade nu och den ena är godkänd, så det är bara att hoppas nu att den andra också är det! Sen är det en rapportskrivning på tjugo sidor kvar samt en muntlig tenta och sen är kursen slut! Satan i gatan vad fort det går alltså! ^^

Nåväl – varje dag förra veckan blev det en åttakilometers-promenad och denna veckan har det vart en eller två sådana promenader. Har medvetet tagit det lite lugnare denna veckan eftersom att jag inte vill slita ut mina stackars fötter och ben helt totalt med en superduper-rivstart haha 😉 I helgen får det dock bli två stycken åttakilometrare till!

Förutom skola, plugg och promenader (som har tagit upp typ åttio procent av de senaste två veckorna) så har vi också haft en riktigt fin helg förra veckan! På fredagen så gick vi hem till Patrik, Frida, Tilde och Otto och myste hemma hos dem ända tills sena kvällen (tror vi gick hem typ halv tolv eller något). Huuur mysigt som helst! Otto gav mig en maaaassa leenden och Tilde var glad och leken som vanligt! Hon “hjälpte mig” att rulla quornbollar inför middagen och så fick hon en egen liten miniquornboll som vi stekte och som hon åt sen! “Åååh vad gott” var reaktionen på den haha 😉 Lilla sötnosen! <3 Och att träffa Patrik och Frida är såklart att lika skoj det med! Tänk att vi har så fina familjer! <3


På lördagen så gick Isac och jag upp tidigt för att göra oss i ordning inför nästa dejt med några andra goa människor – det vill säga min kusin Curt, hans Mette och deras lilla Melvin! Alltid lika roligt att träffa dem och som Mette skrev på sin blogg – “det är alltid en skrattfest”! Vi satt i alla fall på Lejas från tio till typ tolv och bara tjötade och skrattade! Och så fick jag mig en riktigt go mysstund med Melvin i mitt knä! Han är föööör underbart söt!! <3


Ser ni så fint..? Hihi drömmer lite 😉 <3

Jaja! Resten av helgen blev en blandning av lite strosande på stan, promenader, tvättande, pluggande och mysande! Helt perfekt! Och denna veckan har det som sagt inte hänt så mycket mer än skolan och plugg – förutom i förrgår då jag blev hämtad av mina kära päron och myste med dem och lillebror hemma på balkongen på Skäret i en hel eftermiddag/kväll! De kom nämligen hem från Mallorca natten till onsdagen så då var det ju absolut givet att träffas och mysa med en gång! Jag klarar mig knappt en vecka utan mina päron och min familj haha! Familjen betyder verkligen allt <3

Idag skulle jag ha varit i skolan men jag vaknade upp med huvud- och nackvärk deluxe (som inte har släppt ännu), plus att jag är gött stressad över vissa grejer, så jag kände att det är bäst att bara vara hemma och vila lite. Ska försöka städa, plugga och handla i min takt och sen andas en hel del däremellan. Det är underskattat att ta hand om sig själv..

Ha en fin fredag kära vänner! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *