Oh lucky day!

U2 – One

Sista dagen innan tentan och det står några jäkla muppar utanför mitt fönster och bankar ner alla gatlampor vi har på Kämpegatan. Och någon mupp sågar något. Seriöst liksom!? Inte för att denna dagen lär hjälpa mig så himla mycket mot ett godkänt betyg, men ändå liksom. Som grädden på moset så är det dessutom jäääättefint väder ute (säkert sista fina sommardagen för detta året) och jag måste spendera dagen inomhus. Wiiiho!

Nåväl – jag ska försöka (!) ignorera allt kaos genom att dricka lite te, ta en chokladbit, sätta på lite soft rock på Spotify och sen bara köra igång med plugget. Heja, heja! För att vara lite positiv så kan jag i alla fall säga att det är jäkligt skoj med ekonomistyrning! Ha det fint kära peeps! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *