To be with you

Hade en halvt sömnlös natt igår – eller snarare svårt att somna. Låg klarvaken i sängen på grund av massa tankar och försökte fokusera på att bli sömnig medan Isac som vanligt sov som en stock. Efter att jag hade släckt vår lilla myslampa så började jag dessutom se massa äckliga ormar (ni som känner mig vet ju vilken brutal fobi jag har) så jag väckte Isac i panik och bad han tända lampan igen (som är på hans sida). Sen låg jag bara där och funderade och hade ångest, och försökte få Isac till att vara vaken med mig. Ganska elakt insåg jag efter ett litet tag då han skulle upp och jobba sju imorse, så jag lät han vara. Somnade tillsluuuut i alla fall. Men det var bannemig en kamp! Och lampan var tänd hela natten haha! 🙁

I övrigt var det inte heller en så bra dag igår haha. Skulle gått upp strax efter sju men vaknade tjugo i tio, och klockan tio skulle jag träffa Elin på Lejas. Fick stressa som en gnu och inte hann jag äta någon frulle. Kom till Lejas tjugo över tio och satt där till fyra. Mysigt att träffas, tjata och plugga, men jag är en sådan där person som veeerkligen behöver min morgonrutin och lugn och ro för att min dag ska bli bra.. Så ja, ni kan ju räkna ut själva hur jag kände mig resten av dagen haha 😉 Dessutom fick jag huvudvärk av mina dumma linser så väl hemma igen vid fem så blev det två alvedon och framåt kvällen en treo. Jippiee! Dag två med huvudvärk! 😉

Nåväl. Idag har det stått – och står det – plugg på schemat! Tentade en kurs i tisdags och den andra är nu på lördag. Den nu på lördag känns dock som ett skämt.. Kommer mer gå dit för att se hur det känns, men jag räknar med att göra den ordentligt vid ett annat tillfälle. Och nej mina vänner jag har inte en dålig inställning – jag är bara realistisk! 😉

Haha jag märker att detta inlägget inte blev så muntert som jag hade tänkt mig. Rackarns.. ska helt klart försöka bättra mig till nästan gång hörrni! 😉 Ha det fint så länge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *