Break free!

Tom Robinson Band – 2-4-6-8 Motorway

Då säger vi godmorgon till den här dagen också! Fredag och ganska fint väder, tänk så gött! Rackarns att jag kommer spendera större dagen inomhus för att plugga bara..

Idag vaknade jag med mycket mindre ryggvärk än vad jag brukar och det hade sin anledning – för inatt sov jag på Isacs sida av sängen (och vi har olika fasthet på våra madrasser). När vi var på Ikea förra söndagen så provade vi ju ut lite madrasser just av den anledningen att jag sover kasst och vaknar med ryggvärk from hell. Jag har varit lite för snål för att orka leta en ny madrass, men nu pallar jag faktiskt inte att vakna och må så dåligt mer. Det förstör liksom hela dagen när man inte har fått sova ordentligt på natten och när man vaknar med smärta så att man bara vill typ.. ja.. hoppa över alla dagar och nätter fram tills ryggen är bra igen.

Hursomhelst så sov jag gött inatt och jag längtar tills vi har skaffat en ny madrass, men tills dess får jag väl sova på Isacs sida! 🙂 I den bästa av världar så hade vi inte bara skaffat en madrass, utan en riktigt bra en, men det får vänta i typ två år eftersom vi är studenter nu haha.. Men när vi är utbildade och har feta jobb så ska det minsann inte sparas in på sådana viktiga saker som en säng, det kan jag lova både er och mig själv! 😉

Nåväl – på tal om utbildning så måste jag slita mig från bloggen för att äta frulle och sen studera! Ha en ljuvlig dag mina kära vänner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *