Julklappslista 2016!

Finns det någon mer än jag som redan har börjat planera årets julklappar? Inte? Jo?

I år har jag alltså redan börjat planera julklappar och presenter till höst- och vinterhalvåret. Tidigt kanske ni tycker, men jag tycker att det är skönt. Skönt för att jag slipper känna den där stressen, skönt för att jag istället kan få känna lugn och ro. I år krävs det också lite mer ekonomisk planering då Isac och jag kommer ha en mycket stramare ekonomi och budget än någonsin förut, så därför är det också otroligt skönt att kunna känna att man har lite koll på läget redan nu.

Påtal om jul (jag blir väl säkert halshuggen nu av alla sommarlovers) så längtar jag som attan tills höst- och vintermånaderna kommer! Jag sjunger julsånger och drömmer mig bort till mysiga mörka kvällar med tända ljus, tjocktröjor och varm choklad.. Mmm.. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *