Fina dagar! ♡

Vilket väder vi har haft de senaste dagarna hörrni! Isac och jag har spenderat våra dagar på bästa sätt genom att njuta av varandra och våra nära och kära.

I söndags så uträttade vi en massa ärenden, fikade på Skäret och sen uträttade vi ärenden igen. Våra ärenden hade inte något direkt med vädret att göra, men de var guld värda ändå. Vi började med att åka till Ikea för att köpa förvarings-plastlådor till garderoben och förrådet, ett skohorn (eftersom Isac knäckte det gamla haha) och hyllplan till städskåpet, plus att vi provade sängar, och sedan fortsatte vi dagen med att handla på Maxi till både oss och åt farmor Ingy. När vi var klara åkte vi till Skäret för att fika mammas goda kladdkaka ute i solen med familjen (mamma, pappa, Stoffe, morfar, mormor och morbror Patrik). Efter några timmar där så åkte vi vidare till stan för att lämna morfar, lämna varor till Ingy, lämna två lådor till Åsa samt lämna en liten present till Tilde – en limegrön plastvattenkanna som såg ut som en elefant haha. Dessutom fick vi ju hänga lite med Patrik och Frida, och mysa med lille Otto. Ljuvligt! Väl hemma sen blev det mys och mat framför TV:n – välbehövligt!I måndags firade vi vår ettåriga förlovningsdag i det underbara vädret (alltså vår absolut första förlovningsdag)!
Tänkte att jag ska berätta lite mer om vår förlovningsdag i ett annat inlägg där jag också ska dela med mig av lite bilder! 🙂

Igår så jobbade Isac medan jag uträttade ärenden, fikade och pluggade. Mina ärenden innefattade att köpa en ny sminkborste, köpa tre par trosor på Lindex, skriva ut några papper på kontoret och sist gå till Apoteket. Fikan innebar några timmars tjöt och skratt med Daniel på Lejas och sen glass och promenad runt Bäveån och ner till hamnen. Efter ett tag nere vid hamnen så mötte vi Mette, Melvin och Alexandra och hennes söta pojkar och då passade Daniel på att gå hemåt. Jag stannade dock kvar en stund för att tjata lite med tjejerna och pussa på Melvin haha 🙂 Resten av dagen resulterade i plugg och sen mys med hjärtat.


Idag studsade jag upp runt halv nio och med en gång så började jag städa och rensa i badrumsskåpet – sååå gött! Jag fick slängt en massa strunt och gjort ordning allt som jag vill ha det så nu är jag minst sagt väldigt nöjd! 🙂 Efter att jag var klar där så blev det frukost och så har jag suttit och skrivit ner skolschemat på tre papper som jag kan sätta upp på kylskåpet, både för min och för Isacs skull.

Nu ska jag sätta mig med plugget och tyvärr, trots det underbara vädret, sitta inne hela dagen och bara nöta. Puss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *