Vila i frid syssling..

Nu har snart två månader gått och det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Det hade verkligen varit att ljuga om jag sa något annat. Mitt i de gladaste stunderna kan jag helt plötsligt deppa ihop totalt när verkligheten slår ner som en blixt. Visst umgicks vi inte de senaste åren, men du fanns i mitt hjärta ändå. Vi har ju delat så många stunder tillsammans både som små och när vi gick i samma klass i högstadiet.

Allt det här har berört mig något så enormt – jag kan inte förstå, begripa och inse. Varje gång jag kommer att tänka på det så önskar jag att det inte är sant. Det gör så ont i hjärtat när jag tänker på dig och allt som du antagligen kände.

“Livet suger inte, det sviker” – så sa du i högstadiet när
du beskrev livet. Jag är så himla ledsen fina syssling att livet svek dig
så, jag är så himla ledsen att livet inte blev som du hade tänkt dig och som det
sig borde och jag är så himla ledsen för allt hemskt som du har fått stå
ut med. Jag önskar så att det inte hade blivit såhär. Mina tankar far runt och runt och mina frågor är många. Varför gjorde du såhär? Det fanns och finns ju så många som bryr sig om dig. Ord kan inte ens i närheten beskriva hur sorgligt detta är och hur jag känner, för att inte tala på hur de som stod dig allra närmast känner..


Dagen jag läste ditt meddelande så satt mamma, pappa och jag inne på kontoret och bara var. Vi bara satt där med tårar i ögonen och visste inte vad vi skulle göra eller vad vi skulle säga. Vi ringde morfar tillslut och han blev också helt tagen. Jag minns allt så väl, det var som att tiden stannade. På eftermiddagen samma dag så kom pappa hem till mig med en fin röd ros och sa “den här är för dig och för Adam”. Den rosen ligger nu sparad ovanför kylskåpet, för jag kan inte slänga den. Den är liksom som en länk. Jag vet inte hur – det bara är så.

Vila i frid fina syssling, Adam, min 12,5% – som vi kallade varandra. Jag hoppas du har det bättre nu och att du får träffa Bertil <3

One thought on “Vila i frid syssling..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *