Lugn kväll!

Isac är med Palle och David på grabbkväll. Jag har jobbat tio händelserika timmar på kontoret. Vad kan passa bättre än ett glas på balkongen med lite dansband i högtalarna?? Nä jag tänkte väl det.

Hade sååå mycket planer inför den här kvällen – jag skulle damma, dammsuga, skura, tvätta, plugga, fixa med bilder, föra över bilder till min nya externa hårddisk, rensa telefonen.. ja listan kan göras lång. Vill ni veta vad jag har gjort? Inget. Jag kom hem tjugo över sex, slappade lite i soffan, fixade käk, slappade lite till och nu sitter jag här. Summan av den kardemumman får visst bli att gå och nanna tidigt ikväll och att gå upp tidigt imorgon för jag mååååste verkligen göra allt det där. Speciellt städa för det har inte hänt i denna lägenheten på år och dagar. I alla fall på månader och dagar. Månad och dagar åtminstone. Hmm..

Imorgon blir det som sagt en tidig morgon för att städa och sen blir det att hämta moffe och Isac så att vi kan handla jordgubbar på Kvantum och sen åka vidare till Skäret för att grilla med familj och släkt. Det blir nog en sen kväll där och eftersom att Jonna kommer och hälsar på på Skäret med sina goa barn på söndag så kommer Isac och jag att sova över till söndag! Mys, mys, myyys!

Vad mer då? Mycket som händer faktiskt och många att försöka träffa utöver att hinna jobb, plugg och träning. I onsdags blev det i alla fall fika med Paggisen för första gången på månader och igår var det babyshower för Frida och Patrik hemma hos Erik och Amanda! I helgen är det ju som sagt fullt upp och på måndag ska jag träffa Stephi! Och sen rullar veckan på med fler planerade dejter och lite allt möjligt.

Nä jag har nästan gått och blivit fuller på det lilla glaset jag har tagit så jag måste nog faktiskt ta och avsluta detta inlägget nu haha! Ha det gött peeps!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *