Plånboken är snart tom..

Japp – plånkan är snart tom eftersom att jag om tre veckor måste lägga ut sanslösa mängder med pengar på mina speciallinser. Tvåtusenfemhundra riksdaler kostar det för mig att ha linser i ett halvår, så femtusen på ett år alltså! Yaaay! Förr i tiden när mina ögon inte krävde speciallinser utan endast vanliga linser så kostade det mig åtminstone typ bara tvåtusenfyrahundra kronor på ETT år. Nu är det alltså nästan exakt samma summa fast på ett HALVÅR. Det kostar uppenbarligen en hel del att ofrivilligt ha en kropp som inte är riktigt kry! Yaay!

Nåväl, utöver speciallinser på fem papp så behöver jag också nya glasögon. Jag är sååå glad att de bara kostar cirkus åttatusen (ironi när den är som bäst)!

Och ni som tänker att jag åtminstone bara behöver betala dyrt för ögonen och inte resten av kroppen – ni har fel. Hela jag kostar mig tyvärr kopiösa mängder med pengar varje år på grund av problematisk kropp. Hmm, jaa vad kan det landa på? Kanske en sisådär tjugofem papp extra per år i runda slängar? Det är en sådan himla tur att man är student.. ;P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *