Mindface

Upp och ner går humöret och känslorna. Upp och ner, fram och tillbaka. Mycket i huvudet nu kan jag lova er..

Har i alla fall spenderat de senaste dagarna med att göra absolut inget läsvärt (för er) alls: pluggat, pluggat och pluggat. Och sen har jag latat mig – typ kollat hundra avsnitt av Hart of Dixie.

Igår och idag har alla varit/är typ alla på Summerburst och jag önskar jag kunde vara där med – men jag måste verkligen plugga inför tentan på fredag. Det kan tyckas tråkigt och “overkill” men det är det faktiskt inte. Jag måste sätta denna tentan för min skull. Roligt kan jag ha sen. Sen som i till helgen, sen som i till sommaren, sen som i till hösten och sen som när jag har klarat skolan och kan få mig ett vettigt jobb. Då kommer jag icke ångra att jag struntade i Summerburst år tvåtusensexton – så det så!

Sååå nu när jag har rättfärdigat mitt val att stanna hemma i helgen så kan jag ta och kolla färdig på de sista minuterna av kvällens avsnitt av HoD och sen blir det räntor, börser och obligationer så att det sprutar ur öronen på mig (skämtar faktiskt inte när jag säger att både Hart of Dixie-karaktärerna och räntor/aktier följer med mig in till sovrummet och innefattar typ 90% av mina drömmar nuförtiden haha)! 😉

Btw igår fick jag gjort en 10 km-promme! Är gött nöjd över det även om medeltempot inte var det bästa (men jag får skylla på pollen och astma hehe). Idag blev det ingen promenad alls utan jag har bara varit hemma och tyckt synd om mig själv och hetsätit choklad. Inte okej. Men en dag av failure betyder inte att hela alltet ska gå åt pipsvängen! På’t imorgon igen ba’! 😉 Ska också baka en kaka imorgon och ta med mig till morfar (på tal om nyttigheter liksom..). Visserligen så är det Mors dag imorgon men min kära mamma är inte hemma så det får bli att fira henne på måndag eller tisdag istället! <3

Nåväl! Ha en fin kväll gott folk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *