Hey ho let’s go!

Hej kära vänner!

Fantastiskt väder idag också så Isac och jag var tvungna att ta oss ut till Skäret för att steka i solen lite! Att mysa med kära familjen och morfar till en gofika och sen få tvättat av bilen låg dock i planerna också 😉 Efter att vi hade käkat frukost imorse så gjorde vi oss i ordning och hämtade morfar på sjukhuset för han blev utskriven idag, och sen for vi vidare mot Skäret! Balsam för själen alla dagar i veckan!

Nu sitter jag och bloggar lite medan skrivaren skriver ut alla miljontals dokument som läraren har laddat upp och som jag inte har hunnit skriva ut ännu.. Isac är ute på balkongen och väntar på att jag ska bli klar så att vi kan börja mysa haha 😉 Han har varit så duktig idag och tvättat både bilen och fönsterna på balkongen! Bästa gubben <3

Btw herre min skapare vad jag hade önskat att lärarna skrev word-dokument istället för alla dumma powerpoints.. Det hade vart sååå mycket lättare både att läsa och att skriva ut. Nu tas alldeles för mycket bläck från min patron på grund av alla knasiga typsnitt och det blir bara en massa onödigt många papper för att all text är i storlek tusen typ (och nej jag kan inte förminska och kopiera för det hade tagit tusen år – det är alldeles för mycket bilder, formler och statistik för att det skulle kunna vara ett smidigt alternativ..). Japp det var dagens i-landsproblem..

Imorgon åker hjärtat mitt hem och jag ska till skolan! 🙁 Hej och hå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *