Full rulle hela veckan – som vanligt då alltså!

Jeeeezuzzz lord jag har haft och har så himla dundermycket att göra nuförtiden (eller i princip jämt). I måndags såg dagen till exempel ut såhär: vaknade upp försent på Skäret och fortsatte sen dagen med frulle, körde till stan och var hos tandläkaren, gick sen upp till pappa på kontoret, sen ner till Willy’s för att handla och sen körde jag hem för att rensa på balkongen, rensa bland posten, stoppa i två tvättar, hänga upp två tvättar, stoppa i två nya tvättar, hänga upp de nya tvättarna osv… Mitt i allt det försökte jag också kommunicera med Corne för att lyckas få över alla mina bilder från iPhonen till datorn (har tappat min telefon i golvet så den är kaputt).. Satt i alla fall med två datorer (min gamla och min nya) i typ 2h för att den gamla var så seg.. Fick till slut löst det i alla fall men det var bannemig inte lätt! Och när det var gjort så kunde jag äntligen rensa min iPhone och på så sätt också bli av med alarmet som hade ringt sen söndags förmiddag (kunde ju inte stänga av det eftersom att skärmen inte fungerade, så det fick bli snooze i typ 1,5 DAG). Tröttsamt deluxe haha!

I tisdags
så var det också full rulle idag såklart! Försov mig igen, fixade mig, käkade frulle, mötte upp far för att lämna min telefon, körde till skolan, hade lektion nio till tolv, körde sen till Näl för jag hade tid där halv ett till halv två. Det drog dock ut på tiden så när klockan var kvart i två så kunde jag äntligen köra tillbaka till mötet som jag och syon skulle ha klockan två på högskolan. Stress, stress, stress haha! Efter mötet, som tog typ en timma, så körde jag tillbaka till Uddevalla och sen blev det äta, telefonsamtal med läkaren, promenad till Willy’s och sen hem för att greja och storstäda. Dammade, dammsög, skurade och renbäddade! Och så fick det bli en lång och härlig dusch efteråt så gissa om jag njöt när jag äntligen kunde lägga mig i sängen?? Dessutom lägga sig nyrakad, nyduschad och insmord i mango i en renbäddad säng.. THAT feeling! 😉

I onsdags var det skola 9-12 igen så Elin hämtade mig 08:15 och så far vi iväg till skolan! Efter det åkte vi hemåt (till var och en) och jag hann käka och byta om lite innan jag skulle hämta morfar för att åka ut till Skäret. Mitt i allt så blev planerna dock ändrade typ tjugosju gånger så jag mötte istället upp mamma och Stoffe vid biltvätten vid Mona-Lisa och så åkte jag och mamma vidare mot Torp för att möta upp pappa och morfar där. Väl där så åkte mamma med pappa för att handla mat och morfar med mig för att vi skulle vidare till Skäret. Kom efter lite lotsande av far och mor ut på bron hahaha och sen kunde moffe och jag brumma vidare hem. Det blev en go eftermiddag på Skäret med fika ute i solen i några timmar (med mamma och pappa också) innan mamma och pappa tog morfar till Näl (han hade vart hos läkaren innan som hade akutremissat honom till Näl). Jag å andra sidan stannade kvar tills Stoffe kom hem och så tog vi lite fika/mat ihop en liten stund fram tills jag åkte tillbaka till stan för att hämta Isac på centralen! När Isac var hämtad blev det Willy’s och sen hem för att mysa! <3

I torsdags tog älsklingen och jag en lååång sovmorgon så vi var inte uppe och åt frukost förrän typ 13-tiden haha. Men det var välbehövligt.. <3 Under resten av dagen så blev det en tur till Näl för att hälsa på morfar med mamma och pappa och sen när vi väl kom hem vid sextiden så blev det pizza, mys, prat och gos på balkongen och i soffan resten av kvällen!

I fredags
gick vi faktiskt upp mycket tidigare – typ vid nio – och då blev det frulle och sen en härlig promenix runt Äsperöd/Rosenhäll! Efter det blev det snabbt att fixa sig i ordning och sen brummade vi iväg mot Grind för att ha en härlig och underbar dag ute i solen med grill, lek och bus tillsammans med svärmor, Staffan, Patrik, Frida och Tilde! När vi väl kom hem igen så var klockan typ tjugo över åtta och då blev det TV:n för hela slanten! Isac ställde sig dock vid spisen och stekte pannkakor till oss så vi hade lite gottigott till myset.. 😉

Idag
blev det en lång sovmorgon igen haha (verkar som att vi kör varannan dag) så frullen på balkongen avnjöts vid 12-tiden och sen tog vi en härlig och sjuuukt varm promenad på 7,5km runt Söder/Unneröd/Östra. Efter det åkte vi och handlade på Spara och sen blev det en fetingmiddag hemma! Nu sitter jag här och ska komma igång med plugget medan Isac är världens duktigaste och tvättar våra fönster! <3 Jag själv är alldeles för höjdrädd för att någonsin våga mig på något sådant.. Förra året fick jag be svärmor haha..

Ikväll blir det mest plugg, fix på balkongen och sen mys och imorgon får vi se vart vinden för oss.. 😉

Ja som sagt så sker det grejer hela tiden och man har minsann knappt en lugn stund men det är väl bra att man får gjort grejer antar jag haha.. Nej nu blir det lite finansiell ekonomi! Puss på er godingar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *