Tea party!

Sen igår har jag varit på jakt efter mitt underbara strawberry cupcakes-te som jag dricker till frukosten varje morgon. Gick till Spara och där hade de tagit bort den ur sortimentet (?!) och idag när jag var på Willy’s så gick jag mot tehyllan med ett leende på läpparna då jag var säker på att jag skulle få med mig mitt efterlängtade te hem, men när jag väl var framme så hittade jag den till mina stora förtvivlan ingenstans! Mitt hjärta stannade där ett tag, nästan ärligt talat haha, men efter att ha stått och noga tittat överallt så hittade jag tre ensamma paket som det i princip stod Alexandra på! Lycka! Typiskt bara att de var allra längst upp i högsta hyllan och jag är kortare är kortast.. Efter ett tag så hittade jag dock en liten pall som jag släpade fram till tehyllan och sen gick upp för att plocka ner dem! Mumms! Nöjd Alix! 🙂

Imorse hade jag alltså inte mitt hederliga frukost-te till frukost utan jag fick nöja mig med lemon, vilket är näst bäst som frukost-te tror jag men det är ändå inte alls samma som mitt favoritte. Och jo jag älskar massa andra smaker på te men jag har liksom min lilla rutin där jag dricker strawberry cupcakes-teet på morgonen (alt. lemon ibland när jag är på Skäret) och vaniljte på kvällen. Sen har jag tusen andra smaker hemma men de brukar jag bara dricka vid speciella tillfällen.. 😉 På jobbet förra året så brukade jag variera mig mellan svartvinbärste och jordgubbste. Och när det är sötfika så kan det vara gott med något bärigt såsom forest fruit eller blue fruit.. Och är det riktigt festligt mina vänner – ja då blir det löste! 😉

Ja ni hör ju – te och dess olika smaker är viktiga för mig och starkt kopplade till olika tillfällen och/eller tider på dygnet haha. Hemskt pinsamt men jag är en rutinmänniska av dess like och det står jag för 😉 Nu har jag i alla fall äntligen fått tag på mitt kära strawberry cupcakes-te så ska faktiskt ta mig en kopp nu! “Kära någon det går ju inte” tänker väl ni nu för det är ju faktiskt kväll!? “Jovisst” säger jag – ikväll lever jag farligt.. Dam-di-di-dam.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *