Bad mascara days!?

2Face Idibia – African Queen (topp 5 på min lista just nu!)

Tjenixen gott folk!

Vad har ni för er en så trevlig kväll som denna då? En annan har försökt att få tummen ur för att plugga men huvudet har sprängts och jag har tänkt på annat var och varannan minut så det har helt enkelt gått sådär, men nu ska jag ta ett litet ryck innan det är dags att nanna 🙂

Vad har hänt annars idag? Dagen började med en försovning för jag tänkte gå upp 06:00 men det blev 08:00 (som tur var så försov jag mig bara för mig själv – skolan började inte förrän 13:00 liksom). Hur som haver så blev jag stressad ändå men efter en lång go dusch och en smarrig frukost så blev jag bra mycket lugnare. Fortsatte dagen med att hämta upp Elin och sen brummade vi iväg till skolan och var där i typ två timmar innan vi insåg att det var lönlöst, så vi åkte hem. Haha. Efter skolan tog jag mig till fots till Willy’s för att handla lite smått och gott och jag hann som tur var vara ute innan regnet drog in över vår lilla stad. Phew! 😉

Och japp kära vänner – jag körde alltså till och från Trollis idag! Det är faktiskt stort för att vara jag av många anledningar just nu; dels så är det jobbigt att köra till nya ställen, dels så känner jag mig fortfarande som en gröngöling i mitt körande, dels så var det första gången jag hade en annan passagerare än familjen haha och sen är en av de största anledningarna att jag fortfarande mår dåligt och är i lite smått chock av vad som hände i tisdags (krocken vid Grohed som jag mer eller mindre fick bevittna). Orkar dock inte tänka eller prata om krocken just nu – det tar så mycket av min energi och jag vill verkligen försöka hålla humöret uppe just nu.

Bilresan började i alla fall med ett litet skutt vid Agneberg och fortsatte med ett kärringstopp vid ett rödljus i Trollhättan haha. Tur att Elin var med och lugnade ner mig för annars hade jag nog freakat ur! 😉

På tal om något helt annat: mitt mest irriterande problem just nu är förresten att jag för tillfället har dåliga mascara-dagar. Har ni också det ibland? Jag får det då och då, typ någon gång i halvåret eller så. Det känns som att det är då som jag har tappat några fransar och håller på att få nya eller något. Vet inte annars vad det annars kan vara..? Mina fransar blir i alla fall kassa på ena ögat så det kan ju inte vara mascaran i sig som är dålig då det alltid bara är just ett speciellt öga som strular. Jättejobbigt i alla fall för jag älskar fina fransar och när ett öga strular känns det som att hela dagen blir kass haha! Ytligt, I know..


Här är några bilder på mina vanliga mascara-dagar och de är jag mer än nöjd med! Det är inte mycket jag är nöjd med när det gäller min kropp men mina fransar är jag väldigt glad över, i alla fall när de är i kombination med en bra mascara.. 🙂

Nåväl! Nu blir det te, plugg och sen en date med John Blund! Ha det fint godingar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *