Pros and cons

Tänkte skriva några prons and cons med att Isac har varit hemma i helgen! Då undrar väl ni direkt – finns det ens några cons? Oh yes gott folk det finns det! I alla fall tre.. 😉

Con nr. 1
– Isac var sjukt förkyld när han anlände hit så vi har tagit det lite extra lugnt och dessutom inte haft någon glädje i att laga rolig mat (iaf inte han).
Con nr. 2 – eftersom han var förkyld så har han nu givetvis smittat mig och nu när han har åkt så känner jag mig krasslig. Snuvigare och lite konstig i halsen! Yaaay!
Con nr. 3 – när Isac är hemma så är det tusen gånger svårare för mig att plugga för jag vill bara umgås/mysa osv. Inte bra!

Sååå det var alla cons! Över till alla pros:

Pro nr. 1
– han är hemma! Wiiiie!
Pro nr. 2 – vi hann med två mysiga promenader tillsammans.
Pro nr. 3 – eftersom musklerna i detta förhållandet äntligen var hemma så åkte vi till Skäret på lördagen och bytte till sommardäck på bilen!
Pro nr. 4 – andra nyttigheter blev också gjorda; t.ex. så tog vi bort vinterskorna och fram vårskorna, rensade i godisskåpet + kryddskåpet samt slängde en massa skräp! Det ni!

Och sen fick vi ju såklart pratat, myst och allt det där andra som hör till! 😉

Nu återstår bara en hel himla månad (eller faktiskt bara två veckor om vi har tur) framför oss med väntan tills vi ses nästa gång.. Inte roligt alls att vänta så länge men det är väl behövligt för båda har tentor och behöver fokusera fullt på skolan! Men tänk när de fyra veckorna har gått! Då är det bara typ 1,5 vecka kvar tills han kommer hem för gott över sommaren (förutom en dag i juni som han åker upp pga. en tenta). Sjuuukt vad fort tiden går ändå!

Håll ut..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *