Härlig dag!

Balsam Boys – Här kommer sommaren (gammal goding)

Ska verkligen försöka bli myyyycket duktigare på att skriva här regelbundet! Det känns som att det blir mer i perioder just nu där jag ibland skriver flera inlägg per vecka (till och med flera inlägg per dag) och sen byts det ut till ingenting på två veckor typ. Inte bra!

På tal om de senaste dagarna så kan jag tala om att jag har gjort en himla massa! Hinner knappt med livet och livet hinner inte med mig heller – fort som vinden går det!
I alla fall så har jag i alla fall haft det såhär:


Idag är det i alla fall strålande sol och det finns faktiskt få grejer som kan göra mig så lycklig som solen! Underbart väder en vårig aprildag – ja ni hör ju hur fantastiskt det låter!? I mitt fall så kan jag dock inte njuta så mycket av vädret idag för jag har tonvis med studier att ta tag i, men det är i alla fall härligt att kunna ta sig en insup av solen på balkongen en sväng i pauserna från pluggandet! 🙂

I övrigt så har jag egentligen lektion idag från ett till fyra men jag ska nog hoppa den och bara läsa in allt här hemma. Eller allt och allt – läsa in det jag hinner menar jag. Ligger efter brutalt i skolan som vanligt så det gäller att bo i boken nu och knappt ha något liv vid sidan av!

Det enda livet jag ska ha denna veckan är idag då min äldsta bror fyller 30 år (wiiie) och därför ska vi vid fyra åka till Götet för att fira honom! Myspys! Och på fredag ska min far och alla mina bröder på whiskeymässa i Göteborg så då ska jag och mamma mysa hemma och ha en lite mor- och dotterkväll! Fast vårt svar på whiskeymässan har jag tänkt ska bli en spadag eller något, men det får vi ta en dag när vi (i alla fall jag) har mer tid.. 😉

Hade i alla fall hoppats på utgång i helgen men undrar nästan om jag antagligen måste vänta tills nästa helg igen för jag har varken råd att förlora tid eller pengar just nu då tiden måste gå åt skolan och pengarna.. ja.. inte ens finns typ haha. Så får väl blåsa på rejält på Valborg istället kanske!? 😉

Nåväl – hej hopp på er godingar! Hoppas ni får en underbar dag i solen!

Och hörrni jag looooovar att jag dessutom ska bli bättre på att lägga upp lite bilder.. Känner att alla mina inlägg nowadays bara består utav text. Haha sorry för det men jag har ju såå mycket att skriva om! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *