KÖRKORT!!

Det var en blessing gott folk! Och kanske en gnutta tur. Och en gnutta skicklighet. Hoppas jag.. 😉

Ja som rubriken lyder så har jag nu ett körkort! I onsdags gjorde jag teoriprovet och i torsdags gjorde jag uppkörningen och viiiipppps så hade jag ett körkort! En helt fantastisk känsla men också aningens läskig haha! I fredags tog jag bilen Ua-Thn-Ljungskile-Ua och det var bannemig en frihet men också obehagligt som attan! Tänk att jag får köra heeelt själv utan Isac eller pappa (eller någon passagerare) som anmärker, påpekar och bestämmer. Nu är det jag som har fullt ansvar och det är jag som avgör allt. Sjukt. Och fantastiskt!

Tänk vad mycket kul och vettigt jag kan hitta på nu!? Typ handla vad och när jag vill, åka till Skäret, åka till mormor och morfar, åka till diverse vänner, ta bilen till skolan, ta bilen till sjukhuset.. ja you name it! Har ju krigat med att åka buss fram och tillbaka i en evighet och det har väl vart helt okej, men det som suger är ju när man måste offra tid när man t.ex. ska byta buss eller när bussen nyss åkte och man måste vänta ytterligare en timma. Eller när man måste handla typ massa tunga grejer men det regnar/är kallt/är långt dit och tillbaka. Nu kan jag liksom göra allt precis när jag vill! Daaamn! 🙂

Nepp jag får skriva mer om detta i ett annat inlägg! Nu har jag huvudvärk och måste nanna! Puss och kram!

Den 7:e april 2016 tog jag alltså mitt körkort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *