Så många inredningsplaner!

Blue Lagoon – Break my stride (Radio Edit) (favorit från back in the days)

Tjena mittbena på er gott folk!

Vad har ni för er? Själv så sitter jag och har tusen bollar i luften – så typiskt mig. Isac åkte nyss tillbaka till Uppsala och jag fick med ens lust att ta tag i allt som finns här hemma haha. Allt för att hålla mig sysselsatt ni vet.. 😉 Planerar i alla fall både skola, inredning, klädinköp, resor och annat viktigt just nu men inredningen verkar komma på första plats (tills om typ tio minuter då jag ska äta, plugga och promenera).

I alla fall – högt på listan är nu att köpa följande:

♥ Byrå till sovrummet att ha framför sängen (behöver verkligen mer förvaringsutrymme)
♥ Byrå till hallen att ha där den lilla träkistan är nu (som antagligen kommer få flyttas till vardagsrummet, och ja, vi behöver MASSA utrymme)
♥ Ny större soffa (sugen på en ljusbeige hörnsoffa faktiskt.. får se hur det kan bli med det)
♥ Ny spegel i hallen (och vill nog dessutom placera den på annat sätt också så det blir en mer öppen känsla i hallen som annars är rätt liten)
♥ Ny badrumsmatta i typ beige eller brunt (trött på våra två rosa nu)
♥ Matchande dusch- och handdukar i beige eller brunt
♥ Tvättställsskåp under handfatet (förvaring igen kära vänner, förvaring..)

Vi måste nog förresten vara det enda paret i världen som byter badrumsmatta så himla ofta haha! Har nog hunnit ha typ sex-sju stycken i olika former och färger sen jag flyttade in här.. Blir aldrig nöjd! Haha..

Förvaringsbiten är i alla fall ett stort problem för oss sen en låååång tid tillbaka. Sen jag har flyttat hit så har en expedithylla åkt ut och två skänkar åkt in. Plus att vi har fått två högskåp i köket. Och en spegelgarderob i hallen istället för inbyggda garderober. Så summan av den kardemumman är att förvaringsplatsen har blivit mycket större och bättre MEN det räcker ändå inte till. Det kan kanske ha att göra med att jag har kläder nog för ett helt kompani och porslin och sängkläder i mängder.. Och det stannar ju inte där för jag är mästare på att köpa både nya kläder, nytt porslin och nya sängkläder alldeles för ofta.. hehe..

Så vi behöver alltså en till byrå i sovrummet för att kunna få plats med alla handdukar/sängkläder/diverse klädesplagg, samt en byrå i hallen så att vi kan få dit handskar/halsdukar och liknande plus typ stearinljus och annat krams. Puh! Och gärna ett skåp under handfatet så att vi slipper ha schampo och balsam på golvet i badrummet och dasspappret på golvet i köket haha 😉

I allra bästa fall så hade vi ju haft en större lägenhet eller ett hus men nu är det som det är och det är för stunden helt klart smartast att bo såhär, så då är det bara att göra det bästa utav det och köpa lite extra förvaringsprylar helt enkelt!

Nej nu ska jag ta och spåna vidare på detta och sen ta tag i plugget! All in på mikroekonomi fram tills tentan på fredag och sen ska jag ta ikapp veckans internationella ekonomi samt börja plugga inför makroekonomin som är i maj. Heja heja! Snart är det bara finansiell ekonomi kvar denna terminen och när den är slut så är det soooommmaaarloooov (aka jobb haha). Har haft ett roligt men ack så helvetiskt år och jag längtar som en dåre tills jag har klarat av denna domino-omtenta-skiten! MEN jag är otroligt stolt över mig själv att jag ens hänger kvar i skolan med tanke på allt som jag har varit med om det senaste året. Wiiie heja mig igen!! 🙂

Puss och kram på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *