Eyes for you

Hot Hot Heat – Middle of Nowhere

Hjärtat mitt har åkt tillbaka till Uppsala och jag känner mig tom. Men glad. Inte för att han har åkt dock, men för att jag helt enkelt bara är fylld av glädje och kärlek idag! Hur underbart är inte det!? Ääääälskar livet just nu även om det är mycket som går emot mig då och då. Kan inte understryka nog hur tacksam jag är att jag får ha en bra tid just nu hälsomässigt 🙂 Det gör så himlans mycket!

Hur som haver så är det Isacs födelsedag idag! Typiskt att han var tvungen att åka hem just idag (tenta imorgon) men vi fick göra det bästa av situationen! Vi har i alla fall haft en underbart fin vecka nu när han har varit hemma och varje dag har varit som en liten fest. Antagligen en bidragande faktor till varför jag är så lycklig 😉

Men i alla fall – tillbaka till födelsedagen haha! Jag började dagen med att ge Isac lite sovmorgon och själv gå upp vid sju för att duscha och fixa mig lite. Väckte sedan hjärtat vid strax innan halv nio och då tog vi oss en gosig frukost ihop i kombination med presentöppning och pussar! Som sagt – myyyyys, mys, mys! Sen fixade vi oss lite till och Isac packade inför resan hemåt. Innan tåget avgick vid tolvtiden så hann vi som tur var med lite mer mys. Väl behövligt för nu ses vi inte igen förrän den tredje mars! Förståååååår ni hur himla obeskrivligt obehagligt och jobbigt långt kvar det är tills dess!? Hela två veckor utan varandra.. Men det ska vi klara. Som värst har vi hittills haft tre veckor – och tro det eller ej men det gick ganska fort (dock var det mitt i tentatider, men ändå).

Det absolut roligaste med att vi ses nästa gång är att jag ska åka upp
till Uppsala och vara hos honom! Det blir en liten långweekend från
torsdag till måndag! Wiiiie längtar redan sååå himla mycket så att jag
nästan spricker!! 🙂 ♡♡

Här kommer förresten lite bilder från dagen:


På sista bilden här kan ni se det obligatoriska födelsedags-örngottet som det alltid bäddas med i vårt hem när någon av oss fyller år hihi! Så inatt fick Isac sussa sött på det! ♡

Och älskling! Stoooort grattis igen på födelsedagen! Önskar verkligen så djupt och innerligt att jag hade kunnat fira hela dagen med dig. Älskar dig mest av allt!

Marilyn Monroe – Happy Birthday Mr. President


En liten bild på oss från 2014 när vi var på resande fot, och just detta fotot är taget i Shanghai! Good times som jag saknar så förbaskat mycket. Världens finaste tid ihop!

Nåväl.. Nu ska jag i vanlig ordning avsluta inlägget med att säga att plugget kallar! Haha! Hoppas ni har haft en fantastisk dag godingar! Puss och kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *