In the air tonight

En liten resumé för februari so far..

1 feb: Har jag skrivit om i ett litet blogginlägg. Var bara hemma och pluggade kort och gott. Började även att släktforska lite mer seriöst. Skaffade betaltjänst och grejer – äntligen – och tog till och med kontakt med den mest avlägsna släkting man kan tänka sig. Haha alltså jag menar veeeerkligen avlägsen. Men han svarade och gav mig svar på lite frågor.. 😉

2 feb: Spraytan med Mette i Munkedal efter en heldag hemma (och besök på VC också om jag inte missminner mig). Tur att Mette finns för annars hade jag varit både blek och hårig haha! Det var nämligen hon som också såg till att jag fick vaxat mig för 1-2 veckor sedan.. 😉

3 feb: Stressade som en jävla get på morgonen och satte mig på bussen för att sen se att jag började skolan 10:15 och inte 9:15 haha! Nåväl – efter en dag i skolan blev det sen upp till Färgelanda för att hälsa på mormor med mammi! Fikade och pratade minnen/lyssnade på gamla historier i flera timmar. Såååå mys!

4 feb: Körlektion, plugg, storstädning hemma och sen på kvällen kom hjärtat hem från Uppsala! Wiiie <3


5 feb:
Kan inte säga så mycket mer än ARVINGARNAAAA! Mina största favoriter sen barnsben spelade på Mortens och jag var SÅKLART där för att se dem! Men först startade dagen med körlektion. Vet att jag skulle ha varit i skolan också och dessutom handlat på Överby men jag har faktiskt för mig att den dagens planer blev ändrade.. Hmm.. Hur som haver så hade Isac och jag iaf lite förhäng hemma hos oss med Palle, Malin och David innan vi drog ner till Mortens. Fy fan vad jag dansade och fy fan vilken sjukt jävla rolig kväll! Avslutades med Pingvin och en Malin som övernattade.


6 feb: Mysmorgon med Malin och sen en fet bakisdag med pizza, film och Melodifestivalen. Inte mer och inte mindre än så.


7 feb: ?

8 feb: Smoothies. Allt jag minns. Haha.


9 feb:
Körlektion tidigt, handlade på Spara, hälsade på farmor och farfars grav, lämnade prover och grejer på VC, köpte te på Espresso House, gick upp till ABC och hälsade på, stannade där för länge, gick till apoteket och Life för lite ärenden, promenerade hem, pluggade, åt, pluggade.. Sen hämtade pappi mig och körde mig till Näl och satt där med mig medan jag fick min medicinering. Fortsatte med plugg och såndant sen när jag kom hem.


10 feb:
Vaknade upp dunderförkyld – yaaaay! <3 Blev bara en massa plugg den dagen.


11 feb: ?

12 feb: Plugg och städ hela dagen tills gubben kom hem vid sjutiden. Sen blev det mer plugg och sen natten. Inte så mycket roligare än så tyvärr 😉

13 feb: Började dagen med en tenta som gick sådäääär. Tog sedan bussen till Överby och mötte upp Isac där. Fick shoppat lite grejer och sen åkte vi hem. Hade huvudvärk heeeela dagen och i slutet av shoppingen så höll jag på att dö typ. Skulle ha ätit ute med Isac, Isacs mamma och Staffan men hjärtat fick gå ut själv med dem medan jag låg hemma och plågades. 🙁

14 feb: Fortfarande huvudvärk när jag vaknade men den lättade som tur var lite under dagen. Blev lite sovmorgon, långfrukost och sen fix innan vi åkte hem till Skäret för att fira mamma som fyllde år och Isac som snart fyller år. Våfflor blev det till fika! Mycket smaskigt 🙂 Efter några timmar hos päronen lämnade vi av morfar hemma hos sig och sen gjorde vi oss fina för att äta Alla hjärtans dag-middag på Cyrano. Fortsatte sedan kvällen med cider och öl på Varvet och rundade av med Deadpool på bio. Hur mysigt som helst <3 Fick mig en ros av Cyrano också! Pluspoäng! Efter bion gick vi hem och kollade några avsnitt Castle (somnade typ halv fyra…).


15 feb:
Igår skippade jag skolan för att plugga. Glömde dock bort att jag hade ett möte bokat på Näl vid kvart i ett och efter lite försovningar och grejer så hann vi typ knappt plugga ändå. Det blev mest raka vägen till Näl, sen äta och seeeeen plugga. Och då var klockan mycket senare än tänkt.. 😉 Pappa kom förbi med tulpaner också som jag skulle ha fått av han på Alla hjärtans dag men som han glömde bort att ge. Sååå gulligt <3


Fina buketten med tulpaner jag fick av far <3 Och en trött ros från Cyrano där bakom.. 😉

16 feb: Idag har vi bara varit hemma och pluggat. Isac försöker nöta in Anatomi ll och jag försöker nöta in Ekonomistyrning. Han har tenta på fredag och jag har tenta på lördag (och mikroekonomitenta på fredag men den ska jag faktiskt skita i). Juste ja! Fick mig ett gäng fina rosor och Lindorkulor av Isac idag också som försenad Alla hjärtans dag-present och för tidig namnsdagspresent! <3 Jodå visst hade han struntat i mig i förrgår på kärleksdagen.. illa.. Det kommer han nog få äta upp för evigt 😉

Jaaa det är inte så många spännande saker att berätta om som händer i mitt liv när jag har så mycket plugg att bita tag i. Försöker leva och ha kul också men det är som sagt aningens svårt 😉 Hoppas på en förändring efter denna helgen! Lovar att jag ska bli både roligare och mer aktiv här då! 😉

Nu ska jag nanna lite och dessutom se om jag kan minnas vad jag gjorde den sjunde, åttonde och elfte februari haha! Är trött som en gnu och har fått en bråkig visdomstand så mitt tandkött på höger sida är svullet och ömmar som attan 🙁 Nattinatt på er kära vänner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *