Alla hjärtans dag! ♡

Under alla våra år tillsammans har vi varit ganska dåliga på att hitta på något litet extra på alla hjärtans dag (och vi har absolut inte planerat någonting i tid) men i år så har vi slagit till på stort minsann! 😉 Middag för två bokat på Cyrano och efter det blir det Deadpool på bio! Som jag längtar! Det finns sina fördelar med att vara särbos – i alla fall så verkar vi anstränga oss lite mer inför och när vi väl ses.. haha 😉 Och nu när jag väl tänker efter så blir detta vårat femte alla hjärtans dag-firande ihop så det är väl givet att man ska fira det lite extra speciellt! 😉

Förmiddagen på söndag ska spenderas på Skäret för att fira världens finaste mammi som fyller år på självaste kärleksdagen. Våfflor och mys står på tapeten! ♡

Jahapp då var det dags att äta lite och sen plugga marknadsföring som tusan! Måste fan sätta G på lördagens tenta! Har gått och blivit sjuk också förresten – vaknade upp dunderförkyld imorse.. Ääääh heja heja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *