Home sweet home

Mötley Crüe – Kickstart my heart – International

Jodå nu är jag på banan lite mer igen. Röten natt minst sagt men nu kör vi nya tag! Gick inte till skolan idag givetvis men är inte så ledsen för det för har fått gjort lite annat vettigt nu istället. Typ som att ringa vårdcentralen, maila läraren plus syon och så har jag bestämt mig efter många om och men för vilka tentor jag ska satsa på – där prioritering faktiskt hamnar på marknadsföring och ekonomistyrning. Mikroekonomin ska jag försöka köra på så gott det går med men jag räknar med att göra den i april istället. Och makroekonomin i mars som man ska. Så kanske jag för en gångs skull hamnar i fas sen. Orkar verkligen inte göra ekonomistyrningen i augusti.. Hmm..

Har i alla fall kommit igång med ekonomistyrningen nu och sitter och glor på massa youtubeklipp om ämnet. Det hjälper faktiskt väldigt mycket så nu är jag pepp som attan på att fixa detta 🙂 Kunde jag lösa GLR och OVA samtidigt så borde jag fixa detta också! Heja heja! Vem sa att livet var enkelt..? Har visserligen fått smaka på ett trögt liv rätt länge nu men man slutar aldrig förvånas och efter regn kommer solsken men också tvärtom haha.. Så det är bara att bita i äpplet och köra hårt I guess.. 😉

Nu blir det egengjord smoothie, macka och te till lite mer youtubeande! Puss och kram på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *