Tre män i mitt sovrum..

..som inte var en lika spännande upplevelse som det låter för de var bara här för att besikta våra nya fönster.. 😉

Smash Mouth – All star

Full rulle denna veckan i alla fall mina vänner!

Måndag var en ganska lugn dag hemma med mitt hjärta (hade egentligen skola men ville hellre pussa på Isac eftersom att han skulle åka tillbaka till Uppsala på tisdag) – vi grejade bara hemma, åkte till Torp och Rusta för att handla lite smått och gott och sen drog vi hem igen för att avsluta dagen med pannkakor och film! Myyyyysigt! 🙂 Jag övningskörde förresten till Torp för första gången ever och är sååå nöjd med min insats!! Happy Alix!

Tisdagen började relativt tidigt men ändå lugnt – mysfrukost, packande och pussande med Isac innan han tog tåget 11:07 till Uppsala och jag sprang iväg på körlektion som började 11:15. Efter körlektionen blev det en låååång “pluggfika” på Espresso House med Elin och Sara (“pluggfika” pga. att majoriteten av tiden gick åt till att prata om allt annat än just plugget.. haha..). Fortsatte dagen med käk, plugg och slapp hemma.

I onsdags var det en lååång dag i skolan (efter en stressig morgon med försovning dessutom) med en herrans massa mikroekonomi och efter det en del ärenden på stan i Uddevalla (hälsokost på Life, suddgummi och linjal på Bokia, linsvätska på Hjärtat osv). När jag äntligen kom hem så kom huvudvärken som ett brev på posten så det blev inte mycket gjort därefter mer än käk och sova.. 😛

I torsdags (igår) så försov jag mig en aning (igen) till en pluggdejt, men kom ändå iväg så att jag var i skolan klockan 11:30 och därmed hann jag alltså få in lite information i skallen ihop med (eller snarare tack vare) Evelina, Alicia och Victoria innan mikrolektionen började vid kvart över ett. Kom tillbaka till stan vid fyra och då hann jag handla lite käk på inne Willy’s innan mor och jag möttes upp vid förbutiken för att sen åka hem till mig tillsammans och myyyyysa hela eftermiddagen och kvällen. Pappa var iväg i Sthlm över dagen och mamma skulle hämta han i Trollis vid 00:00-tiden och så då passade vi på att få till ett mor- och dottermys hos mig så länge 🙂 Det blev dock en massa strul med tågen i Sthlm så pappa kom iväg senare än tänkt och efter många om och men så kastade vi om hela hans resa så att han tillslut hamnade precis utanför mig (östra) kvart i ett på natta 🙂


Såhär såg det ut igår när mamma sov och det fortfarande var tre timmar kvar tills pappa skulle komma. Vågade knappt röra mig för ville inte väcka mamma så jag låg bara och stirrade in i väggen haha..

Och idag dåååå..? Idag har jag hunnit med en körlektion och lite smågrejer så som att ringa Färgelanda bibliotek och låna om min bok (hade redan lånat antal maxlån så kunde inte göra det via datorn denna gången), betala räkningar, ringa Näl, ringa Alfakassan, packa och göra smoothies. Om en timma eller två så kommer päronen och hämtar mig för jag ska spendera min helg hemma på Skäret tänkte jag 🙂 Sen blir det mys och plugg för hela slanten heeela helgen! Har sååå himlans mycket att plugga på!

Nej nu ska jag ta tag i lite fler grejer här innan tiden bara springer iväg! Lagom tråkigt inlägg men det får ni överleva! Go fredag på er trots allt regn och rusk :)<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *