Kinda girl you are

Kaiser Chiefs – Ruby

Borde sova men är sååå himla sugen på att skriva av mig lite! Alltså jisses vad jag har längtat efter att få det här bloggsuget igen så det gäller sannerligen att passa på haha 🙂

Vi är nyss hemkomna från myset hos Patrik, Frida och Tilde! Det blev en lång dag idag också med andra ord. Åt i alla fall efterlängtat potatismos och vegobiffar (köttbullar till köttätarna ofc) och till efterrätt körde vi på marängsviss! Amaaagaad. Så mätt så att gubben och jag hade kunnat rulla hem på min mage! Som tur är så tog vi dock bilen och övningskörningen gick finfint också (förutom lilla fadäsen när jag hade Patrik som passagerare från Kvantum till Vadbacken hahah)! 😀


Hahaha bröderna Isacson tillbringade en del av kvällen till att klä ut sig i en släktings gamla kläder 😉

Idag hann jag inte alls plugga så mycket som jag hade tänkt mig – eller i alla fall inte på de grejerna som var planerade att ligga i fokus – för det blev körkortsteori istället för mikroekonomi. Men men det ska väl gå att trycka in en del imorgon efter skolan istället får jag hoppas och körkortsteorin är faktiskt viktig att plugga på också.. 🙂

Nä nu får jag nog nöja mig med att skriva! Puss och kram på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *