Lång men härlig dag! ♡

Hej på er godingar!

Hur har ni det i kylan? En annan har det fint som fisken i vattnet kan jag lova er! Efter en “kort” lektion idag på tre timmar så satt jag kvar i skolan med Elin för att vänta in en buss (plus att vi hade som plan att plugga lite också – vilket dock inte gick så bra – men trevligt hade vi haha). Nu har vi börjat en ny kurs i skolan och den heter Microeconomics (japp den är på engelska med engelska lektioner och engelsk kurslitteratur) – en ganska kul kurs känns det som men aaack så många formler, ekvationer och annan information som ska präntas in i huvudet för att fixa en godkänd tenta på denna kursen.. Hohooo nu gäller det att ligga i som attan 😉

I alla fall; efter lektionen och myset med Elin så tog jag bussen till Raknebo för att vaxa benen hos Mette (vi gjorde ett försök med ena armhålan med haha) och efter lite mer än en timma där så körde hon hem mig och jag kunde då snabbt hoppa in i duschen och göra mig fin för mitt hjärta som anlände vis sjutiden <3 Myyyys deluxe!


Hade förresten en så himla go bussis på vägen till Mette! Han gjorde lite av min dag faktiskt haha 🙂

Och icke att förglömma kära vänner är att berätta att jag idag fick reda på att jag har klarat teoritentan på grundläggande redovisningen och att hela kursen därmed är godkänd! Alltsåååååå fyyyyy fan ni kan aldrig ana hur lycklig jag är!!!! 😀 Är så jävla stolt över mig själv att jag trots en massa skit lyckades tenta av TRE omtentor på två veckor och sätta alla tre! Jääääääääävel så happy jag är 😀

Haha jaaaa ni.. när mamma tipsar om Antikrundan så vet man att man är lillgammal.. 😉 Kollade i alla fall såklart och är lika fascinerad varje gång! Förra veckan var det en gubbe som hade med sig en gammal kartbok från 1600-talet som hade legat på vinden i en sommarstuga sen 1935 (hans frus morfar hade köpt den back in the days) och den visade sig vara värd 500 000kr! Heeelt sjukt! Och idag hade en kvinna med sig en skulptur som hennes mamma hade vunnit och aldrig varit förjtust i – det visade sig att även den var värd ca en halv mille. Alltså wow!! Och förutom att det är så sjukt fräckt att se värdet i alla dessa gamla ting så är det himla fint och intressant att se och höra om även de sakerna som är gamla men dock inte särskilt värda (i monetära termer åtminstone)..

Ja ni ser ju.. jag är frälst i historia och allt var det bär med sig 😉 Ha en fin kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *