I’m porcelain, such fragile skin

Ed Sheeran – I see fire

Ganska bra dag och ganska dålig dag. Började helt okej med en chill morgon, tristare samtal på bussen till skolan, ganska meningslöst samtal med syon på skolan, rolig dag med tjejerna i klassen och träffade en ny tjej som har börjat i vår klass också, halvdan lektion (intressant men långsam), trevlig busstur hem och seeeen började kaoset. Hade tusen grejer att göra men föll istället in i en hopplöshet som slutade i ångestattack och gråtattack. Som tur var så hjälpte Hanna mig att komma över den värsta biten och vi pratade lääänge i telefon. Så bäst! <3

Så eftersom att halva dagen blev kaos och jag fortfarande har ont i huvudet och mår illa så har jag redan nu bestämt mig för att läsa igen morgondagens lektion hemma istället för jag orkar verkligen inte stressa ihjäl mig. Vet att jag med största sannolikhet kommer må kasst imorgon så det är lika bra att lyssna på kroppen för en gångs skull och andas lite. Ska dock iväg till Näl imorgon en sväng men det får väl gå, men förutom Näl så tänker jag som sagt bara bara andas, plugga i lugn och ro och sen småstäda lite här hemma (för det mina vänner är något som sannerligen behövs).

På torsdag väntar en kort lektion i skolan och sen ska jag till Mette för att vaxa mig! Har ställt upp på att vara lite övningsdocka, men inte mig emot för jag behöver verkligen ansa mina ben osv. hahah 😉 Som jag skrev till Mette förut idag; “Gud giv mig styrka att orka vara såhär hårig i 1,5 dag till” – det kommer alltså sitta fint som en chokladbit i kistan med en vaxning på torsdag. Och som grädden på moset så kommer Isac hem på kvällen där så fy faaaan vad jag vill att tiden ska springa iväg nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *