Not too young

GES – Jag gråter inte mer – En gammal klassiker från barndomen haha! Fått dille på den nu 😉


Ja det var ju alla dessa beslut som man måste ta vareviga dag.. Har funderat länge och noga på vilket gym jag ska ansluta mig till nu detta året när mitt gymkort på Tellus har gått ut men jag kan verkligen inte bestämma mig. Antingen kör jag på Motionshuset som jag har varit på förut och har lite koll på (bekvämt ur den synpunkten, negativt och obekvämt ur den synpunkten att jag faktiskt måste gå hela vägen till gymmet) eller så kör jag på nya Nordic Wellness i City som ligger typ två minuter från min lägenhet. Nytt, läskigt men nära. Eller Motionshuset som alltså är gammalt, tryggt men långt bort. Haha jeeeesus..

Isac har iaf fått mig till att göra en KBT-variant av att börja träna haha. Är så himla lat och osäker nowadays så mitt första steg till att känna efter om just Motionshuset är något jag orkar pallra mig till var och varannan dag blir att faktiskt bara gå ner dit imorgon bara för att känna på den biten. Och sen gå tillbaka. Enkelt. Eller?

Idag har jag förresten försovit mig, skyndat mig lite hemma, gått ner till körskolan och avklarat Riskettan + en körlektion. Det ni! Nu börjar det ändå ta lite fart här – äääntligen! Hoppas jag kan lösa det där himla kortet snart bara för det hade verkligen suttit fint kan jag säga. På alla sätt och vis.

Heja mig! 2016 here I fucking come! Börjar smådåligt med halvdålig hälsa men hoppas att högre Imurel-dos och en kortisonkur gör susen. Det får vi veta först om en vecka eller två. Håll tummarna för mig! 🙂 Godnatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *