Första inlägget 2016!

Hammerfall – Last man standing

Spännande med nytt inlägg och nytt år mina vänner! Det var minsann ett tag sedan jag skrev sist dessutom. Tänkte jag skulle dra lite “kort” (och läs: rörigt) om vad som har hänt under alla tvåtusensextons första dagar (i den mån jag minns):

1 jan:
Eftersom Isac, Malin och jag firade nyår hos bröderna i Gbg så vaknade vi såklart upp där. Vi vaknade givetvis ganska sent, käkade en snabbfrulle och tog sen tåget hem till Uddevalla. Minns faktiskt inte resten av dagen. Tror vi kollade på lite film och så.. 😉
2 jan: Åkte till Skäret på eftermiddagen för att sedan åka till Landvetter därifrån för att i sin tur vinka adjö till lillebror som åkte iväg på en Asienresa på obestämd tid. Inte ensam såklart utan med en del av GU-gänget (han och fyra grabbar till alltså). Sorgligt men roligt! Är såååå himla glad för din skull Stoffe!! <3
3 jan: Mamma och pappa kom på fika hemma hos hjärtat och mig och vi försökte planera lite framtid och andra viktigheter ihop. Vi fick även suuuperfina förlovningspresenter (lite i efterskott) som vi är sååå nöjda med! Grillbestick från Anders Petter och två planksteksplankor (haha eller vad säger man?). Skickade iväg hjärtat på lite Blomsterlandet-handling också innan mamma och pappa kom så jag fick mig ett par nya krukor och lite fina blommor! Me like 🙂
4 jan:
5 jan:
Skola för min del.
6 jan:
Isac åkte till Uppsala för två dagars lektioner.
7 jan: seminarium.
8 jan:
Pluggade lite hemma och sen kom päronen och hämtade mig för att vi skulle ha släktmys med släkten (no shit där va!?) hemma på Skäret. Det blev en go blandning av mammas syskon + några av kusinerna (Bea, Björn, Hampus, Bella, Iza och Tilde) och det var såååå kul! Jag utmanade Iza och Bella på lite lek så är skyldig dem 20kr var nu haha. Förresten så var det julen 2015 som Iza, Tilde och Jonas var och hälsade på sist så det var verkligen mys! Och de kunde inte släppa mig en sekund haha – har aldrig känt mig så älskad nästan ;)<3 På kvällen kom Isac tillbaka från Uppsala och så åkte vi hem till stan sen vid sena natten. Denna dagen var förresten min första dag på min mjölkfria kost (som inte höll så länge pga. mer magont).
9 jan:
Jaaa vad gjorde vi denna dagen tro? Tror det blev en del plugg under dagen. Vad jag verkligen minns är att gubben och jag avslutade kvällen med Star Wars – Force Awakens på bio. Ett himla hallå innan vi kom in i salongen pga. för få parkeringsplatser, ute i sen tid, söndriga biljettautomater och låååånga köer till popcorn/biljetter. Tillslut så kom vi in i salongen och det var fullsmockat! Vi orkade inte ens leta efter våra platser så vi bara tog några lediga platser på rad ett haha. Fick åtminstone fotpallar 😉
10 jan:
11 jan:
Åkte in tidigt till skolan för att plugga Marknadsföring innan själva tentan men gav upp så satt bara och tjötade med Michelle och Sophia. Fick pratat i telefon med sjukhuset också och bokat telefontid med läkaren. Sen tenta och väl hemma efteråt så kom jag hem till en älskling som stekte mjölkfria pannkakor till oss! Mumma! Hamnade i matkoma i flera timmar efteråt så resten av dagen var inte alls produktiv haha.
12 jan: Minneslucka i vanlig ordning men jag minns dock att jag var på Dalaberg och gjorde cellprov. Nu när man är så gammal som 23 så är det tydligen på rutin att kolla sig typ vart tredje år. Misstänker dock att jag kommer att behöva kolla mig varje år pga. mina mediciner.. Efter cellprovet så åkte gubben och jag land och rike för att hitta chips till mig. Lol.
13 jan: Körlektion. Telefontid med läkaren. Nya mediciner.
14 jan:
Myste med hjärtat tills det var dags för mig att ta bussen till skolan och “skriva” en tenta i Ekonomistyrning – kan ju säga att jag änna lämnade in det blankt och hoppas på bättre lycka nästa gång.. Kvällen avslutades dock på bästa sätt med popcorn och Heart of the Sea med älsklingen <3 Strul med betalkortet i stan.
15 jan: Tog en mysmorgon och mysfrukost med Isac innan han tog tåget tillbaka till Uppsala vid ett. Vid halv två möttes Paggisen och jag upp på torget och sen satt vi på Espresso House och fikade tills halv fyra. Efter det tog jag bussen till Skäret och sen blev det myskväll med mor och far för heeela slanten! Och en timmas telefon med Malin tills hon somnade i mitt öra 😉
16 jan: Vaknade upp gaaanska sent hemma på Skäret (ont i ryggen för testade att sova i Stoffes rum med hans hårda säng haha) och drog igång dagen långsamt och gött. Corne kom vid tvåtiden och då åkte vi till Torp för att han skulle hjälpa mig att kolla på lite datorer och annat skojsigt. Köpte mig en nice parfym bland annat 🙂 Sen åkte vi tillbaka till Skäret och avnjöt en god middag med päronen. Avslutade kvällen med Morden i Midsomer och telefon med hjärtat mitt <3
17 jan: Även idag vaknade jag upp på Skäret och drog igång dagen med lite Wordfeud och Quizkampen – har blivit en riktig nörd på det igen haha! Fick pratat en stund med Malin i telefon också 🙂 Vid halv tre kom mamma och pappa hem efter lite jobb och då blev det fika och mys. Efter det åkte vi till Torp och jag köpte mig en datooooor!! Wihoooo! Berättar mer om det imorgon! Men är såå nöjd och glad i alla fall! 🙂

OBS! Är ni superintresserade av de tomma dagarna så får ni hålla utkik framöver för min tanke att att förhoppningsvis kunna fylla tomrummen med lite text haha! Om inte minnet sviker mig för evigt det vill säga.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *