Cause there ain’t any future in it

Tell me what you’re gonna do, treat me right and I’ll do anything for you..

Så. Himla. Trött.

Har sovit totalt 10h på två nätter det känns inte alls bra (somnat strax efter 00:00 och sen gått upp med tuppens farbror 05:00). Förutom att jag är trött som en gnu så mår jag också lite illa och har en uns huvudvärk – uuusch pusch! Men det är i alla fall fredag och det är inte dumt alls faktiskt! Fast ska jag vara negativ så har jag tenta imorgon klockan 09:15 i Thn så jag måste ändå upp relativt tidigt för att skriva den, och sen efter den blir det tåget till Götet, så ska jag överleva lördagen så gäller det att jag får nanna i tid ikväll kan jag säga! Måtte den mupp som ringer mig sent få ja.. jag vet inte.. använd er fantasi.

Imorgon blir det som sagt Götelabörg i alla fall! Ska bli superkul! Julshopping, fika, mys och middag med familjen! Det var inte igår som vi alla var samlade så och kunde få mysa loss, i alla fall inte i Gbg 🙂 Så soooom jag längtar!!


En väldigt trött Alix igår kväll.. 🙂

Nu sitter jag på ABC-kontoret och ska plugga bokföring! Märker att jag gör allt annat istället – målar naglarna, värmer teet (typ fem gånger), bloggar här osv.. Haha! Ska på möte nu om en timma också så det gäller att vara effektiv nu om jag ska få in allt i huvudet! Tur att jag har hela resten av dagen på mig också 🙂

Anywayyys ha en underbar fredag mina vänner! Puss och kram julbanan!

EDIT kl. 11:45: Okej ETT klagomål till här på klagomuren! Kom nyss tillbaka från mitt ärende på stan som jag skulle göra idag (var på UM), typ en timma senare än tänkt. Varför? När jag var färdig där så skulle jag till apoteket och hämta ut mina p-piller som skulle kosta 50kr, men väl där så visade det sig att det helt plötsligt skulle kosta 250kr bara för att BM hade glömt att klicka i en grej. För en gångs skull så tänkte jag att “näääää denna gången ska jag faktiskt inte skita i det”, fastän jag hade köat i en sisådär 15 minuter med noll personer före mig i kön, så jag sa till apotekaren att jag återkommer och så gick jag ut från Gallionen. MEN så kom jag på att pappa ville ha sju lussebullar från Wienerkonditoriet till fikat på jobbet så jag fick “snabbt” springa in där (kö där med of course) och sen springa upp till pappa och lämna dom. Sen kunde jag påbörja min promenix uppåt UM igen, väl där så var min BM ledig med en gång så det var skönt och problemet var lättfixat, men jag fick ju ändå gå ner till apoteket igen i duggregn och stå och köa i en evighet en gång till.. Men NU är jag äntligen på plats på ABC-kontoret och ska dra igång med plugget! Yaaay! 🙂

Btw så träffade jag även Ingy och Ingegerd vid två tillfällen och sen morfar vid ett annat nu när jag var nere på stan, men det var ju bara roligt såklart! 🙂 Oftast är jag tröttare är tröttast på lilla Uddevalla men det är allt mysigt att springa på släkten lite här och var också haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *