Something in your mouth

Lionel Richie – All Night Long (All Night)

Åhhh halleluja på den där känslan när man äntligen är färdig med sin hemtenta! Nu är det bara att be en bön som Deborah sa, och sen får jag hålla tummarna helt enkelt! Känner att jag har ordbajsat i vanlig ordning, och även om jag har skrivit typ hur mycket som helst så kan jag verkligen inte säga att jag känner att jag vet att jag till hundra procent har svarat på exakt det som lärarna vill ha svar på! Det är trögt också för frågorna är typ skitstora och man hade velat skriva en uppsats som svar på varje fråga MEN man får bara använda sig av max två sidor. Och om det är något man har lärt sig sen allt skrivande i gymnasiet så är det att två sidor per fråga är otroligt LITE. Kors i taket!

Nåväl – hoppas att jag kan sova lite gott inatt då! Det har jag sannerligen inte gjort de senaste nätterna kan jag lova! Det är dock fortfarande plugg deluxe i veckan pga. två grupparbeten och tentan på lördag, men det är iaf inte examination imorgon så förhoppningsvis så kan jag slappna av liiiite i alla fall!

Och ja ber verkligen om ursäkt för alla sjukt tråkiga inlägg som jag gör nuförtiden, det är ju verkligen baaaara en massa tjöt om skolan och tentor osv. Ska verkligen försöka bättra mig! Men man skriver ju liksom oftast och enklast om det som är en stor del av ens liv, och just nu är skolan typ mitt allt. Trist som fan, men också sant som fan. Haha!

Godnatt på er vänner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *