Hemtenta och tröstshopping

När man inte riktigt kan fokusera på någonting och helt plötsligt bara klickar hem de kläderna som har legat i shoppingkorgen i typ en månad. Jeeez. Ibland får man unna sig faktiskt – speciellt när så mycket annat bara ställer till det för en. Så då har jag rättfärdigat det beslutet, härligt! 😉

Nu ska jag bara fixa till mina kassa betyg också genom att sätta godkänt på hemtentan jag skriver nu samt på mina två omtentor jag ska göra den tolfte och nittonde. Alltså på tal om det – fattar ni hur värdelös jag har känt mig det senaste!? Har fan inte fått ett enda U/IG sen typ ett dassigt kemiprov i sjuan och så helt plötsligt fixar jag tre U på en månad! Känner att jag verkligen ligger på topp just nu.. 😉


Hahaha alltså Deborah sa det så jävla bra! Plugget just nu; “man tror det är 2 så får man ett IG”.. hahah så jävla spot on! 😉

Nej men skämt åsido så är det verkligen trist men det finns goda anledningar och jag tänker bara ta och svälja min stolthet och helt enkelt bara acceptera att jag har en tuff tid i livet just nu. Så är det. Man lyckas inte alltid, i alla fall inte alltid från första början. Ibland får man kämpa mer och ibland mindre. Detta året har jag fått kämpa mer, jag har fått kämpa mer än något annat år. Med risk för att låta negativ men 2015 har helt klart varit det absolut sämsta året i mitt liv. Punkt slut.

Hur som haver så tänker jag icke ge upp bara för att det suger hästpung i mitt liv just nu, nej tvärtom! Nu är det fan jävlar anamma på att fixa till all skit och komma igång med livet igen! Hej och håååå mina vänner, snart är det min tur igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *