Fury of the storm

Disturbed – Stricken

Dagarna bara flyger iväg och jag vet verkligen inte hur jag ska hinna allt som jag måste ta itu med! Har minst en grej bokad varje dag från och med imorgon till och med den nittonde december.. fyyy farao!

Ungefär såhär ser det ut:

3 december: studievägledare, skola, hämta ut medicin, tentaplugg
4 december: körlektion, tentaplugg, julbord med Jetprint
5 december: tentaplugg
6 december: tentaplugg
7 december: hemtenta (1) (missar därför lektioner så måste läsa igen det hemma)
8 december: hemtenta (1) (missar därför lektioner så måste läsa igen det hemma)
9 december: skola, tentaplugg
10 december: skola, företagsintervju för grupparbete, terapeuten (som jag nog måste boka om)
11 december: UM och tentaplugg
12 december: tenta (2), finmiddag
13 december: tentaplugg
14 december: skola, tentaplugg
15 december: körlektion, skola, tentaplugg
16 december: skola, seminarium (examination (3)), Näl, tentaplugg
17 december: körlektion, skola, tentaplugg
18 december: skola, tentaplugg
19 december: tenta (4)

Och sen när julen är över så är det bara två tentor, ett examinerande seminarium och en grupprapport att deala med innan det är dags för nästa termin. Yaaay..

Tentaplugg kan verka lame – men jag ligger efter i skolan så jag har alltså fyra kurser att beta av nu när alla andra bara har två. Så nu är det med andra ord både organisationsteori, grundläggande redovisning, marknadsföring och ekonomistyrning som jag läser på en och samma gång. INTE OKEJ. Det är tur att jag ska till studievägledaren imorgon för hon kan förhoppningsvis hjälpa mig med en hel del.. 🙂

Och däremellan ska jag också hinna med två grupparbeten, körkort, att lösa allt strul med kroppen min – Näl och terapeut och att faktiskt leva lite. Plus att Isac och jag ständigt funderar ut en framtidsplanering kring hur vi ska göra med våra utbildningar/lägenheten/vart vi ska bo osv.. Och så ska man ju handla julklappar och grejer också. Och ekonomin är krass som fan. Eeeeh ja, vi får väl se hur det går med mitt liv alltså.. Det är en hel del för mycket att göra på en alldeles för kort tid kan man säga. Juste ja! Och så kommer ett företag komma och byta våra fönster nästa vecka så i typ tre dagar så kommer det krylla av snubbar i lägenheten – lätt att jobba då.. 😉

Idag har jag faktiskt också haft, och har, en del bollar i luften (vad annars?) – skola, grupparbeteplanering, ärenden på stan så som mathandling och att hämta ut medicin på apoteket (som inte fanns på varken Hjärtat eller Kronan så de fick beställa hem den istället) och nu är det tvätt igång och när jag har fixat klart med det så är det tusen procent på plugget som gäller. Har ju förresten också hunnit ringa Färgelanda bibliotek för kurslitteratur samt Meatings för julbordet på fredag, så nu borde det mesta vara i sin ordning på den fronten i alla fall.

Puuuh, har jag sagt att jag är stressad? Alltså på allvar – skjut mig i foten snälla? Jag spricker snart. Jag kokar över snart. Jag går in i väggen snart. Eller har jag redan gjort det..? Hjärtat slår för fort, huvudet gör ont, spända axlar/nacke/skuldror, får inte luft, kan inte tänka, ryggvärk, är konstant trött men har ändå sömnproblem, har andningsuppehåll, gnisslar tänder, pressar tänder, magen strular, knyter händerna så jag får skav i handflatorna av naglarna, mardrömmar, yeah you name it.. Hjärnan är på högvarv. Det är alldeles för mycket nu för att jag ska palla allt detta. Psykiskt blir fysiskt och fysiskt blir psykiskt. En ond cirkel. För mycket stress, för mycket plugg, för mycket strul i hälsa, för mycket strul i privatlivet. Förväntningar, hinna träffa kompisar och familj.

Hej och hå! Nu ska jag bita tag i allt jag har att göra (tänk delmål Alix, inte slutmål – så typiskt mig att inte kunna se delmål och istället bara se ett stoooort jävla berg att klättra upp för). Puss och kram på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *