I’m going through changes

Black Sabbath – Changes

Tjohopp!

Nya tider, nya tag – gör om, gör rätt! Är motiverad som fan att komma igång med diverse saker men det är svårt att veta vart och vad man ska börja med. Nej fan i mina brallor nu ska jag fan köra järnet så hårt det går tills den nittonde december och sen är det i alla fall lite “julledigt” och min bättre hälft kommer dessutom hem då! Och mm precis – nu kommer vi inte ses förrän den 18:e eller 19:e, min man och jag.. Det blir då alltså nästan tre veckor utan varandra (vilket suger hästpung)! Det enda bra med det är att jag kanske kan fokusera till tusen på studierna istället.. 😉

Idag fick jag skippa skolan
förresten för hade massa annat att göra. Har bland annat haft telefontid med både vårdcentralen och Näl och även gjort ett besök på VC samt tagit influensavaccinet (jag är i riskgrupp pga. magen, medicinerna och astman). Hann med att sola i tjugo minuter också, det var jag faktiskt värd. Även om jag måste spara in på varenda krona just nu..

Jo juste ja mina vänner! Hade för övrigt en fantastiskt underbar helg i Uppsala med min älskade! Mitt hjärta slets itu när jag åkte därifrån.. Vi strosade runt på alla underbara gator och handlade i alla underbara affärer, myste, kollade på fyrverkerierna vid slottet/botaniska trädgården på första advent där det också blev lussebulle och glögg (iaf lussebulle för Isacs del), besökte Domkyrkan, tog bussen hit och dit, myste hemma hos han i hans rum (han är inneboende hos en kvinna på sextio bast) och sist men inte minst så spenderade vi en natt på hotell då älsklingen min överraskade mig med det den andra dagen. Huuuuur fin är inte han då!? Han köpte även två glöggmuggar till mig/oss, en målarbok till mig och så överraskade han mig dessutom med en fantastiskt fin ring när vi var på hotellet. Alltså det finns absolut ingen bättre människa på denna jorden än min älskling! Så fin på alla sätt och vis! Ställer alltid upp, vill alltid allas bästa, vill alltid mitt bästa..

Baby you make my darkest days so bright.. <3

Ja vääääl, nu ska jag plugga lite och sen får det bli natten! Pratade dock nyss med morfar och han sa att det var lite intressanta grejer på tv:n sen så ska nog ta mig en liten kik innan jag nannar.. 😉 Pusspuss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *