My heart is breaking down

Caesars – My Heart Is Breaking Down

Do you dance inside?

Dagen startade med uppstigning 09:30 och frukost till My name is Earl (gamla goda minnen från när man hängde på Gullholmen på somrarna med Daniel, Axel, Patrik och Otto och bara nördade MNE dagarna i ända, trots underbart väder). Efter frullen kom pappa och så tittade vi på bilen (som har börjat strula en aning) och sen gick jag upp till lägenheten igen för att fixa mig lite innan jag gick ner på stan för lite ärenden (så som terapeuten, apoteket, shopping på Life och trafikskolan). Efter stan blev det kvarg och varma mackor hemma framför tv:n, telefonpratande och lite annat trams.

Sometimes the reason why we hold on to something so tight is because we fear something so great won’t happen twice..

Fick förresten en smaskig after eight-chokladtomte av pappsen idag! Och i brevlådan hittade jag mig en box från Glossybox! Wiiie! Titta så käckt:


Sååååeee jag tänkte skriva ett superlångt inlägg men jag slogs helt plötsligt av en brutal trötthet så jag borde nog se till att bläddra en aning i kurslitteraturen innan jag tar en rejäl go dejt med John Blund. Haha oj vilken ful mening det blev med typ tusen “jag, jag och jag”, men who cares.. det är alldeles för sent för att vara världens duktigaste – eller jag är i alla fall alldeles för trött.

My heart burns with feeling, but my mind is cold and reeling..

Godnatt kära vänner! Pusspuss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *