Show me the way

Black Label Society – Time Waits For No One <3

Det verkar som att det börjar strula till sig lite igen med kroppen, det gillar jag inte.. Speciellt inte nu när jag är helt själv, när jag inte har min fantastiska man att luta mig mot. Himla tur att han i alla fall kommer hem imorgon, det längtar jag så förbannat till! Det finns ingen som är så underbar som han, det finns ingen som kan få mig till att må så bra som när han tröstar mig.. Åhhhh jag vill bara ha hem han nuuuu! Vill skratta, prata och mysa sådär som bara vi kan! ♡

Idag står det städning och en herrans massa studerande på schemat – ny kurs startades igår! (Och jag har dessutom en känsla av att jag dessutom behöver läsa på lite på en gammal kurs.. Strular privatlivet så strular skolan, så är det. I alla fall för mig.)

Idag ska jag förresten städa och göra i ordning en massa här hemma så att älsklingen kommer hem till ett fint och rent hem imorgon! 🙂 Har även lite andra grejer att ta tag i idag – så som att ringa en massa samtal till olika ställen och gå ner till biblioteket för att fixa kurslitteratur.

Förresten så håller vår bostadsförening på att byta fönster i våra hus så snart kommer vi få nya fina fönster! Wiiie! Längtar faktsikt väldigt mycket – dels för att våra fönster är gamla och skabbiga, dels för att de typ inte går att öppna såvida man inte flyttar på allt på hela fönsterbrädan och dels för att de inte är täta så det blåser in massa luft och smuts hela tiden (smuts som blir till svarta fläckar på insidan av karmarna och luft som gör det svinkallt inomhus, PLUS att det luktar matos in från fönstret varje gång grannen lagar mat och har öppet fönster haha). Så om jag ser fram emot nya fönster!? JAAAAAA! Haha! 😉

Nåväl! Nu ska jag dricka lite te och sen är det all in på studierna och städningen! Ha det fint kära vänner! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *