ATT FÖRNEKA EN TENTA..

Gamma Ray – Heaven can wait (ny favoritlåt deluxe)

Har suttit i timmar och bara stirrat på alla uppgifter som jag tänkte träna på inför imorgon. Det kommer man ju långt på menar jag.. nooot.

Jag vet i alla fall varför det är som det är och helt ärligt så är det godtagbart i alla lägen – bara så fruktansvärt trögt att behöva ta hand om i december (då det är omtenta) eftersom att man kommer ha två nya kurser att plugga på då. Men men, blir det så så blir det så. Jag tänker inte noja över det mer. Det är ändå bara 2,5hp och jag vet vad jag behöver plugga på extra mycket (bokslut).. Life goes on så att säga. Och jag har som sagt haft viktigare saker som har tagit upp min tid – saker som är far more important än skolan. True story.

Åhh förresten så har jag missat Dessertmästarna ikväll på grund av plugget! Såååå typiskt! Men får väl ta igen det på reprisen som visas både på fredag och söndag (om jag inte minns fel). Älskar verkligen att titta på alla duktiga konditorer som är så kreativa och roliga! Ser oftast riktigt smaskigt ut också (även fast jag är sjukt kräsen – vilket jag är till och med när det kommer till sötsaker) 😉

Nej nu blir det ett sista ryck innan jag ska ta mig lite skönhetssömn. Imorgon blir det plugg innan tentan och sen är det tenta 13-18:00.. jeeeesus. Önska mig lycka till, det kan jag sannerligen behöva..

Pusspuss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *