Walk like a zombie

Flogging Molly – Death Valley Queen (vilken gammal goding – sjuan hej hej!)

Såå då var inlämningsuppgiften i vetenskapsteorin också avklarad, men ingen vila ingen ro mina vänner för imorgon är det färdigställande av rapporten i GLR:en och sen är det fan all in inför nästa veckas två tentor!

En paus från plugget blir det dock på lördag för då är det Halloween-party på Prospect Hill hos bröderna i Göteborg! Lite kul måste man ju få ha mellan varven så att säga.. 😉 Är sjukt taggad både på festen, på min dräkt och på alla andras dräkter haha! Ska bli väldigt spännande och roligt att få se vad och hur alla har klätt ut sig!

Åh juste ja! Jag bara måste säga, och visa, att jag fick
superfina rosor idag av pappa och mamma! Jag har verkligen världens
finaste föräldrar på alla möjliga sätt och vis! Åhh vad jag älskar dem!
TACK för allt ni gör för mig! ♡

Skickade förresten in min inlämning klockan 23:47 – inte alls i sista
sekund eller så (den skall vara inne senast 00:00).. Förstår inte hur
det i princip alltid kan bli så, att man gör allt i sista sekund menar
jag..!? Mycket intressant fenomen det där haha. Har dock verkligen lovat mig själv att ta tag i nästa kurser med en gång och bara nöööörda. Så peeps no need to contact me förrän efter jul för jag ska fan ligga i med plugget. Haha nejdå, lite liv har jag allt tänkt att ha, men jag ska verkligen försöka att vara stenseriös från första början denna gången.

Höstterminens start blev ju något av en flopp då jag var alldeles för ledsen och uppstressad av min nya livssituation som särbo och tunnhårig.. haha. Nu börjar dock livet ordna upp sig lite, håret verkar vara relativt stabilt igen och även om jag inte alls vill leva särbo med min älskling så har jag i alla fall vant mig vid att ha det såhär och jag kan ändå hitta lite njutning i att få testa på att bo själv – en för övrigt sjukt nyttig erfarenhet kan jag känna.

På tal om min älskling så åkte han hem idag.. mycket ledsamt. Och en annan ledsam grej från dagen var att pappa, mamma och jag var vid farmor och farfars grav för att gratulera farmor på hennes födelsedag. Fy farao vad jag saknar mina älskade farföräldrar! De var så himla goa och underbara och jag hade så himla gärna velat att de skulle vara vid livet för att kunna få vara med mig och familjen i allt vi gör.. Hade velat säga, prata om och visa så mycket.. ♡


Nej kors i taket nu måste jag verkligen hoppa i säng! Sussa sött vänner och ta hand om er! ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *