The black waltz

God kväll på er kära vänner!

Jodå visst lever jag. Det är bara så mycket i livet som händer så bloggen blir verkligen inte prioriterad – speciellt inte när jag tycker att det är trögt att skriva via mobilen och då datorn är kassare än kassast. Förhoppningsvis blir det lite ordning på det när mina två första kurser är över så att jag kan komma in i en ny rutin, och när jag skaffar mig en ny dator (vilket jag verkligen överväger att göra nu på grund av att min nuvarande är SÅ seg samt att den är tung som attan; jag menar vem vill släpa på en aptung dator till skolan? Inte jag i alla fall.. Nåväl, jag överväger alltså att köpa en ny laptop nu trots att jag är snål och vill använda den jag har tills den kolar vippen..)

I alla fall.. Just nu sitter jag med gubben mittemot mig och vi har pluggstuga. Han pluggar inför sin tenta som han har på fredag (inlärningspsykologi, beteendeanalys och beteendemedicin) och jag pluggar grundläggande redovisning och skriver en inlämningsuppgift i vetenskapsteori om positivism och hermeneutik (plus att vi ska designa en liten studie). Lämnade dessutom in en Visma-inläming i tisdags, gjorde ett examinerande seminarium idag kring etik och moral kopplat till omvärlden (valde Espresso House som företag och gjorde en liten intervju av en tjej som jobbar på EH i Uddevalla), imorgon ska vetenskapsteoriuppgiften lämnas in och på fredag har min grupp och jag bestämt att vi måste ha skickat in vår rapport kring våra gruppuppgifter då vi vill ha hela helgen och nästa vecka på oss att plugga inför de två tentorna vi har i grundläggande redovisning nästa vecka (onsdag och LÖRDAG – praktisk och löpande bokföring samt praktiskt och löpande bokslut). Baaah! Hej hopp gummisnopp så mycket jag har nu! Sa jag att stressen är på hög nivå eller kunde ni kanske räkna ut det med era lillfingrar? Haha..

Det är i alla fall så himlans mysigt att ha min älskling hemma. Är såååå lycklig när han är här! ♡ Vill verkligen inte att han ska åka imorgon..

Well det var den pausen det.. nu är det dags att återgå till plugget igen. Puss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *