Räkningar betalade och störande grannar

Behöver jag säga mer? ALLTSÅ FAN VAD JAG HATAR ALLA MINA GRANNAR NOWADAYS! Vad är det för fel på folk!??! Hög musik, dunkande bas, slag i väggarna – grannen under. Dunkande ljud, högljudd gång (alltså ja, man hör när han går i lägenhet för han stampar så mycket) och högljutt piss i toaletten så att det hörs ner till oss (och låt mig säga att han lätt pissar typ tre gånger i timman, MINST) – grannen över. Alltså jag blir GALEN! Har jag sagt att jag vill flytta!?

Skönt att få räkningarna betalade dock för det är alltid en klump i magen att ha sådant över sig, in my opinion i alla fall.

Har skrivit ut alla resterande uppgifter som jag behöver göra i den grundläggande redovisningen och skrivit en liten “to do”-lista över dagens måsten. Nu ska jag alltså – enligt min lista – vattna blommorna, läsa i min vetenskapsteoribok, läsa i GLR-boken, börja skriva på vetenskapsteoriuppgiften, träna, promenera, planera inredning osv.. Mycket hektiskt liv! 😉 Fast skämt åsido så är det verkligen mycket att göra för har verkligen tonvis med grejer i skolan, både att läsa och göra..

Jo just det ja! Ska dessutom ta fram mina reflexer, det är verkligen tid för det nu! Det borde ni allihopa göra som ännu inte har gjort det! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *