Dagens två tankar…

Pat Benatar – Hit me with your best shot (1999 Digital Remaster)

…för jag tänker aldrig mer än två tankar per dag.

Närååå.. men jag tänkte extra mycket på två saker idag – övergångsstället vid Kampenhof och vissa folk som kommenterar utan att läsa först.

1. Övergångsstället vid Kampen/donken är helt sjuuukt irriterande för man kan nästan stå där i timmar om man har otur. Varför? Det är ju två övergångsställen och en “ö” i mitten, och de är (ve och fasa) inte synkade för fem öre. När man väl får gå över på den ena sidan så har man oftast antingen ungefär två sekunder på sig – eller inga alls – att ta sig över den andra sidan, då den gröna gubben på andra sidan börjar blinka när man har börjat ta sitt första steg på den första sidan. Jobbigt deluxe faktiskt! Förstår inte varför kommunen (eller någon vettig mupp som jobbar med det där) inte kan göra någonting åt det!? Det är ändå ett ganska så muppigt problem som också har varit aktuellt under en väldigt lång tid. Och jag promenerar där så ofta nuförtiden så det har liksom blivit ett störningsmoment i min vardag haha.

2. Folk som kommenterar och delar inlägg på sociala medier innan de har läst tidigare kommentarer eller vad som faktiskt står i artiklarna/inläggen m.m.. Hur svårt kan det vara att bara läsa innan man skriver och kommenterar? Jag tänker främst på när någon frågar eller lägger en kommentar, och typ tusen personer svarar med exakt samma svar. Jag menar personen som frågade har ju redan fått ett svar? Varför inte bara gilla det svaret då om man vill bidra med något? Jag tycker verkligen att det är så intressant att folk ändå kan kommentera flera minuter, timmar och DAGAR efteråt – fastän det redan står exakt det som de själva har skrivit. Say what?

Och samma gäller folk som kommenterar/delar idiotiska och knepiga kommentarer/artiklar/inlägg som de inte ens har läst igenom innan, varken källkritiskt eller över lag? Gah. TÄNK EFTER FÖRE. LÄS. BEGRIP. VAR KRITISK. SE FÖRBI. KAN DET VARA IRONI? ÄR DET NÅGON SOM BARA VILL PROVOCERA? KAN DET ENS VARA SANT? VEM SKREV DET? och så vidare.. Alltså – jag förstår verkligen inte hur man kan gå på precis allt här i världen, eller hur man ens kan skriva utan att tänka? Jag vet sååå många på mina sociala medier som delar all möjlig konstig sörja som inte är vettig någonstans. De ser inte saker och ting ur ett helhetsperspektiv och de verkar inte förstå att livet inte bara är en liten trång tunnel – det är oftast inte bara svart och vitt om man säger så. Det finns och är så mycket mer. Typ fifty shades of grey 😉 True story!


Här har ni fifty shades of grey – nästan! Nä men skämt åsido så saknar jag mitt hjärta så att det gör ont i hela kroppen! Fyyyy ♡♡

Och nej mina kära, älskade vänner, jag är inte alls bitter idag haha! Har haft en superfin dag med sovmorgon, seminarium, mysfika på Strandgatan i Trollis, shopping och ärenden i Uddevalla och sen en gooooo middag till trevlig TV och annat skoj hemma i lägenheten. Men ibland måste man få skriva av sig lite..

Pusspuss på er! Har verkligen saknat bloggen och nu känner jag att jag äntligen har fått lite inspiration igen till att skriva av mig! Det känns superkul! Har haft en rejäl dip det senaste året pga. dålig hälsa och så vidare men det känns som att det håller på att vända lite nu! 🙂

Sussa sött nu mina vänner – det ska minsann jag göra i alla fall! ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *