Trött som en apa och vilken jävla dag!

Helt sluuuut efter skola, två fikor (först Hanna vid 9:00 och sen Malin vid 14:00, på Espresso House båda gångerna) och pubrundan i Thn igår.. Försov mig deluxe imorse och fick inte frukost förrän en snäll klasskompis delade med sig av sin banan haha ? Man är ju inte 20 längre märker jag 😉 haha..


Nu degar jag i soffan med mamma och pappa framför Johan Falk! Mamma sover iofs men pappa är vaken änsålänge 😉 Stoffe är borta på galej. Pappa och jag har nyligen kört land och rike för att hitta mitt smycke som jag trodde jag hade tappat bort förevigt.. Meeeen det låg hemma på skänken så jag hade väl uppenbarligen bara hittat på egna minnen från när jag satt i bilen och pillade på det. Wtf?! Tänk vad man kan luras av sin egen hjärna. Det var precis det här som vi bland annat läste om i psykologin – givetvis visste jag att de var sant, men inte trodde jag att jag ändå skulle vara så “dum”.. Haha ?

Tänk vilken underbart snäll far jag har som körde tillbaka till stan bara för att leta. Först letade vi båda två i bilen typ fem gånger, i mitt rum, på gräsmattan.. Ja överallt. Sen körde pappa mig till stan så letade vi överallt vid Hot ‘n Spice (hade beställt och hämtat mat där precis innan) – på parkeringen, under alla bilar och även inne i lokalen.. Hade till och med ringt till dom innan vi kom. Och så sist så åkte vi hem till lägenheten och poff där låg den! Wtf.. Men guuuuuud så glad jag blev!!! ? Vilken lycka ♡♡ Och vilken underbar far jag har som ställer upp i vått och torrt! ♡♡

Nåväl, slutet gott och allting gott! Nu blir det choklad! Puss på er 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *