Mardröm!

(Inlägg skrivet igår natt)

Vaknade upp för typ tjugo minuter sen av världens mardröm! Måste verkligen sluta stressa (analyserade drömmen nu i efterhand och hittade en del liknelser som antagligen handlar om mina vardagsproblem).. Både Isac och jag hade somnat i soffan och båda vaknade till av att jag gnydde högt sin fan (för att vara jag – jag gnyr inte ens alls under normala mardrömmar/drömmar) och så grät jag en skvätt, inget roligt uppvaknande alls faktiskt! Sen att inse att klockan är närmare halv två när man hade tänkt nanna innan tolv var ju också lite typiskt 😉 Blir nog fjärde natten nu när vi somnar mellan 02:00-03:00 och går upp tidigt as fuck. Men imorgon kan vi i alla fall få sova ut liiiiite! Måste dock upp vid 09:00 för att ringa läkaren. Blö.


Har haft en riktigt härlig dag idag för övrigt – blev en tidig morgon där Isac och jag blev hämtade av Patrik och Tilde för att sen möta upp farmor och farfar Isacson, svärmor, Staffan och Robin för att sen dra vidare till Kungälv via Trollhättan – Ingys önskemål! 🙂 Väl i Kungälv blev det lunch på Mormors dagar och sen ett besök på Göteborgs kex och sist glass vid Ödsmålsbron innan vi åkte hem igen 🙂 Supermysigt! Kikade in i Kungälvs kyrka och det ångrade vi sannerligen inte, speciellt inte jag, för ACK vilken fantastiskt vacker kyrka det var! Så stor, detaljrik och majestätisk! 😀


Annat som hanns med idag var telefonsamtal från läkaren (berättar mer imorgon), god middag på balkongen med gubben och sen bara allmänt mys framför TV:n och en film.

Nuuuu måste jag sova innan ögonen går totalt i kors! PUSS! ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *