Mitt i sena natten..

Uppe med Isac och kollar på någon konstig film som tydligen var i två delar – och därför typ 3-4h lång.. Är trött som en gnu och har somnat hundra gånger så följer inte filmen alls men Isac har tittat noga sen minut ett så jag hänger kvar här för hans skull 😉 Skulle gärna gått och lagt mig snart kan jag säga, eller till och med för typ tre timmar sedan haha!

Det har för övrigt varit en sjukt stressig, fartfylld och aningens märklig dag idag. Började med att gå upp relativt tidigt, sen doktorn för min del för att prata och ta prover, gick sedan hem och raka vägen till tvättstugan för att sätta på två tvättar med Isac. Sen drog vi till Torp för att vara där en snabbis men det blev en långvisit – Elgiganten, Rusta, Life, H&M, Cubus och Lyko blev affärer vi handlade i, men vi gick in i betydligt fler 😉 Sen blev det en storhandling på Maxi och till sist, efter många om och men, My Wok (åkte dit, funderade på Burger King eller hemlagat, men åkte tillbaka till My Wok tillslut för att ändå testa det). Isac tyckte det var gött där men jag var föga imponerad av min tofurätt som bara smakade typ sötsur tomat. Nej usch, jag föredrar helt klart Hot’n Spice i stan alla dagar! Vi hade faktiskt tänkt att käka där först men de har stängt på måndagar tyvärr.. 🙁

Nåväl – efter torp och My Wok så åkte vi hem för att packa upp varor och hänga upp tvätten, för att sen åka till Skäret (jag övningskörde fakiskt dit – alltså körde på stora vägen och mitt i stan och allt, så sjuuuuukt!!! :D). På Skäret fanns inte bara mamma, pappa och Stoffe utan även Patrik, Bella, Hampus och morfar. Blev en snabbkaffe (läs te, för min del) och sen övningskörde jag tillbaka i panik för att hinna komma hem innan torktumlartiden skulle gå ut. Vi hann precis plocka ut allt innan tiden var ute! Haha stress stress 😉

Efter allt detta så åkte Isac till gymmet och jag låg i soffan och pratade med mamma i telefon i typ 40 minuter.

Full rulle hela dagen MINST sagt! 😉 Och imorgon väntar nya äventyr! Nu orkar jag inte skriva mer från denna jobbiga telefonen. Puss på er!

Btw intressant dag med en spännande och skrattretande incident, looooolzipop haha! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *