Och det bara faller och faller.

Håret faller av som bara den, fy fan! Så jävla trist att gå tillbaka till ruta ett igen – för kan lova er att jag snart antingen kommer ha samma standard som i ettan i gymnasiet eller inget hår alls, om det ska fortsätta tappas i denna takten. Föredrar dock 2008-håret än inget alls, men får jag välja helt så önskar jag tillbaka 2013-håret (och början på 2014 innan mediciner + blondering). Jisses 🙁

Nåväl dags att sluta bröla om det för denna timmen (tänker på det 24/7 kan jag säga er, och det i sig är nog inte så bra för håret med tanke på att stress påverkar kvallen). Tänkte pallra mig till frisören någon dag här och bara kolla så att det åtminstone ser ok ut i hårbotten osv.. Tänker dock helst inte klippa någonting. Inte just nu..

Har ätit priorin och diverse andra vitamintillskott osv. nu i fyra dagar. Bara att fortsätta! Jag orkar inte ge upp hoppet just nu.

Jaja. Idag blir det jobb 7-14, fika med gubben, födelsedagsfirande för kusin Emelie och sen en myskväll på Skäret! ♡ Sov där igår och ska sova där inatt med. Båda nätterna utan Isac dock för igår ville jag vara själv och idag ska han på grabbkväll. Men jag klarar mig fiiinfint hos mossan, fassan och lillebror ska ni veta 😀 Underbart väder, underbart sällskap, underbar mat och underbar säng. Bättre kan man nästan inte ha det! ♡♡


Puss på er och ha en uuuuuuuunderbar fredag! Det ska bannemig jag ha i alla fall!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *