Äntligen fick jag tummen ur!

Har äntligen skrivit in mig på körskola och bokat min första körlektion! Det ni! Det tog bara en sisådär hundra år.. Men jag är nöjd för nu känns det som att man verkligen är på väg någonstans! 😀 Håller tummarna för att det ska gå vägen nu då! Ett körkort hade varit så bra att ha av så otroligt många anledningar 🙂

Är förresten helt sinnessjukt allergisk!? Någon mer som är det? Fattar inte vad som hände? Nog att jag har haft kliande och torra ögon ett tag men inte såhäääär mycket. Inte som idag. Nu kliar det som bara f***n, jag nyser hela tiden och halsen är tjock och irriterad. Suck! Måste vara gräset eller? Jag vill absolut INTE gå på kortison igen (åt det för magen för er som inte har koll – i sju månader), ABSOLUT INTE, men jag måste ju erkänna att jag aldrig har haft en så bra “pollenperiod” i mitt liv förut för kortisonet gjorde verkligen sitt! Kände typ iiiingenting fram tills jag slutade med det. Och det var sååå otroligt skönt. Men jag skulle aldrig vilja börja med kortisonet igen så hellre kliande ögon än svullen, tjock, rund och vattnig kropp (ansikte, händer, fötter, mage osv.).

Något annat tråkigt är att jag håller på att tappa hår (pga. magen antagligen) – känns SÅ himla kul! Not. Men vad fan ska man göra åt det? Inte möe att göra så att säga.. Får bara bita ihop och hoppas det är över snart. Köpte priorin igår som jag ska äta nu varje dag i flera månader.. vet inte om det är hitta på eller äkta men vad fan. Jag älskar mitt (gamla) hår och gör allt jag kan för att få det tillbaka, och det är fan värt pengarna tusen gånger om ifall det hjälper. Och hjälper det inte så vet jag iaf att jag har gjort det jag kan typ.

Nåväl! Idag är det vilodag från träningen då jag körde ben i söndags (wiie första träningarna sen jag blev gruvligt sjuk, månader sen sist alltså, är så fakking happy!) så efter jobbet blir det nog hem och äta och sen slappa. Och så får det nog bli en promenad senare ikväll när det inte är lika varmt ute 🙂 Tänkte förresten också göra bananproteinpannkakor idag à la Christian! Mumma!

Puss puss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *