Ögera går i körs – ett inlägg skrivet igår men postat idag

Tröttare än tröttast idag kan jag tala om! Tredje natten på raken utan ordenligt med sömn och dessutom andra natten på raken utan min bettskena – inte okej! Tydligen hade Isac påmint mig igår kväll innan vi somnade att jag skulle ta i bettskenan men jag hade enligt honom svarat att han skulle sluta tjata, så han sket i mig och jag somnade utan. Loool. Inatt lär det inte bli mycket sömn heller säkert för ikväll blir det sen bio (20:45)! Corne, Stoffe, Isac och jag ska kolla på den andra Avengers-filmen, wiie! 😀 Ser fram emot det men jag ser inte fram emot att få sova nada. Filmen lär väl vara färdig vid halv tolv eller något och sen ska man pallra sig hem och sen ska man snacka och analysera filmen och sen ska man ta bort smink och duka och fixa och dona och bla bla bla.. Och så börjar jag jobbet 7:00 imorgon så det känns ju braaauuu änna.. nooot 😉

Meeeen mina vänner, vilken tur att det är helg imorgon! Händelserik helg förvisso – ska kolla på bal (Stoffe som är på hugget igen fast med ny tös denna gången), fika med Pelle, kolla ESC (!) och ja.. sen får vi se. Sova antar jag haha 😉

Igår blev det promenad efter jobbet med Malin förresten – mycket mysigt och välbehövligt, psykiskt som fysiskt! Trodde att vi skulle behöva gå i spöregn eftersom att det hade vräkt ner regn under dagen men lagom till 18:00 så sprack det upp och vi fick promenera i sooool (och moln, men inte regn iaf)! Vilken lycka!! 🙂 Känns för övrigt mycket gött att jag har kommit igång rejält med promenaderna nu igen. När man vet hur det är att vara inlåst, isolerad och kroppsligt oduglig så passar man sannerligen på när det väl är bra och magen tillåter! SÅ GÖTT 😀

Förresten så hände det ännu fler roliga grejer igår för familjen Johnsson fick äntligen tummen ur och bokade resa! Lööövely! Känns fantastiskt gött att ha något roligt att se fram emot!

Puss puss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *