Maj? Oktober? Vem vet?

Hmm, har inte riiiiktigt fått några majkänslor än? Var är vårfeelingen? Le spring vibes liksom!? Tycker snarare att det känns som höst ute nu (bortsett från alla gröna löv som äntligen har börjat komma – på gott och ont dock då min pollenallergi inte direkt drar någon fördel av allt blomstrande). Vinterjackan och halsduken är på idag kan jag tala om! Halsduk inne dessutom – fryser som en gris..

I övrigt tror jag livet börjar komma igång igen! Tredje veckan med jobb på 50% och nästa vecka drar det igång med 100%! Uuuundeerbart att vara på benen igen! Kan magen fungera såhär så känns livet helt plötsligt myyyycket lättare 🙂 Då är det bara spänningarna i axlar/nacke/rygg och stressen att ta tag i kvar. Men det är på G det med så nu håller vi tummarna! Och förra veckan fick jag ett par nya provlinser SOM FAKKING FUNGERAR (!!!!!) så nu kan jag se ordentligt i linserna för första gången sen typ 1,5 år!! Jiiiiiiisses! Glada miner!! 😀 Världens bästa optiker hittar ni på Synsam i Gallionen här i stan!


Fyra timmar kvar på dagen idag och sen får jag gå heeeeem! Då ska det banne mig ätas för jag har ingen lunch med mig idag.. Hoppas på att hinna se lite Desperate Housewives också innan det blir kvällsprommis med Isac. Något annat jag hoppas på är att vädret ska hålla sig stabilt nu för jag vill verkligen inteeee gå i regnet sen och promenad ska det bli oavsett väder för nu har jag minsann bestämt mig 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *