Diet igen – fast annorlunda

Okej, nu har jag kanske tagit mig vatten över huvudet MEN jag har bestämt mig för att försöka underlätta en sjukdom genom att trycka på en annan. Så nu ska jag ändra min diet på ett sätt som kommer bli jävligt tufft, men jag hoppas att det kommer bli värt det. Vill verkligen, verkligen, veeeeerkligen bli så frisk som jag kan bli. Bli mitt bästa jag, trots sjukdomen. Har dessutom tagit tag i andra delar så nu rullar det nog på hoppas jag. Faaaaack yääääh nu kör vi!

Dagens positiva är att mitt ryggont (alltså det akuta) är typ helt borta! Fick sova inatt och bara vakna upp typ tre gånger – faaaaantastiskt! De tre senaste nätterna innan denna har varit förjääävliga, så jag är så sinnessjukt lycklig över att ryggen är någorlunda ok nu iaf! Och magen är stabil. Feels good.

Vill också ge mig älskling en stor fet ros för att han ställer upp och finns här för mig hela tiden – verkligen HELA tiden. Han är så underbar och jag är så lyckligt lottad!! ♡♡ Tror inte jag begriper det själv ibland..


Jag älskar dig så otroligt himla mycket, du är den finaste som finns! Min underbara älskling ♡♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *